Vulkánok és a természet bűvöletében Balin

Vulkánok és a természet bűvöletében Balin, Indonézia, 2018-09-19, Program szerint
Vulkánok és a természet bűvöletében Balin
Vulkánok és a természet bűvöletében Balin
Vulkánok és a természet bűvöletében Balin
Vulkánok és a természet bűvöletében Balin
Vulkánok és a természet bűvöletében Balin

 Időpont azonosító 61870052

Szállás
Egyéb
Program

Garuda Village | Petulu | Tampaksiring | Batur Vulkán | Trunyan | Ubud | Bedugul 

1. nap: Érkezés – Garuda Village – Petulu – Tampaksiring / Pura Tirta Empul – Kintamani / Batur Vulkán – Penelokan / Toyabungkah 
Kora reggel utazás Bali gyönyörű tájain keresztül Garuda településre. Itt lehetőségük van megcsodálni a fafaragók által készített híres garudai szobrokat, illetve bepillantást nyerhetnek a mesterek mindennapi munkájába is. Nem messze Garuda településtől található egy Petulu nevezetű hely, ahol lencsevégre kaphatják a gyönyörű gémeket. A kirándulás folytatódik Tampaksiringbe, ahol meglátogatják a Pura Tirta Empul templomot, mely egyike azon templomoknak, melyek tiszta forrásvízzel rendelkeznek. A környékről a mai napig különböző betegséggel küzdő emberek zarándokolnak el ide, hogy megfürödjenek a szent vízben. A templom mellett Indonézia első elnökének, Mr. Soekarnonak a nyári rezidenciája található. A túra folytatódik tovább teraszos rizsföldek mentén az Mt. Batur vulkán lábáig. Gyönyörű kilátásban lehet részük a Gunung Lebah vulkánra, valamint a vulkáni folyóra és kráterre. Ebéd egy hagyományos indonéz étteremben. Szállás az Ayu Hotelben. (ebéd)

2. nap: A vulkán meghódítása – Forrásvíz / Úszási lehetőség – Bali őslakos falu "Trunyan" – Ubud
Korai kelés után az Mt. Batur vulkán meghódítása következik. Képzett vezető gondoskodik az épségben fel- és lejutásról. Az időjárás függvényében gyönyörű napfelkeltében lehet részük. A túra alatt harapnivalók és italok állnak a rendelkezésre. A lenyűgöző élmény után reggeli, majd pihenés és relaxáció a termálvízben. Az ízletes ebéd elfogyasztása után hajókirándulás a Batur-folyón Trunyan-ig, mely az egyik legnépesebb őslakosok által lakott település Balin. A bali bennszülötteknek, a Bali Agaknak, létezik egy különleges tradíciójuk, mégpedig, hogy a halott testeket a Taarum Menyan nevű fára helyezik, ennek ellenére a településen nem terjeng kellemetlen szag. A túra után hajóval vissza Penelokanra, majd búcsúzás a vulkántól. Délután transzfer Kintamani-ból Ubudba, majd bejelentkezés a hotelbe. (reggeli, ebéd)

3. nap: Ubud – Hagyományos helyi piac – Gyalogtúra Ubudban (kb. másfél óra) – Goa Gajah Elefánt barlang -  Bedugul
Reggeli után a hagyományos helyi piac meglátogatása. Az idegenvezető segítségével számos információt tudhatnak meg az egzotikus fűszerekről, gyümölcsökről stb. Piacozás után egy másfél órás gyalogtúra kezdődik a rizsföldeken és Ubud gyönyörű dombos vidékén. A túra során az idegenvezető érdekes információkat oszt meg az itt található trópusi növényvilágról. Később egy kis pihenő és feltöltődés igazi balinéz kávé és sült banán társaságában, illetve megkóstolhatnak egy helyi tortát is. A kirándulás után látogatás a Goa Gajah Elefánt barlangba. Régen a Brahman papok és az aszkéták kedvelt meditáló helye volt. Ebéd után utazás Bedugulba. Közvetlenül a Bratan-folyó mentén lévő Puri Candikuning szálláshelyre való bejelentkezés után, élvezze a friss hegyvidéki levegőt és nyugalmat. (reggeli, ebéd)

4. nap: Wanagiri – Tamblingan /  Bedugul / Pura Ulun Danu Beratan – Orchidea Piac – Mengwi – Tanah Lot
Reggeli után utazás a 3 tóhoz (Batur, Buyan és Tamblingan), melyek Bedugul varázslatos hegyvidéki területén találhatóak. Másfél órás túra következik a Tamblingan tó körül. Könnyen megközelíthető lesz a Bedugul és a Bratan-tó, mely tulajdonképpen egy vulkanikus kráter tele vízzel. Közvetlenül a tó partján található a Pura Ulun Danu templom. Ebéd előtt látogatás a híres orchidea piacon (Pasar Candi Kuning), itt lehetőség van helyi fűszereket és virágmagokat vásárolni. Délután megtekinthetik Mengwi idillikus településén lévő szobortemplomot, mely a királyi dinasztiát ábrázolja. A mai nap zárásaként megtekinthetik a legendás Tanah Lot Templomot, melynek érdekessége, hogy egy sziklára épült a tengerben, még a 17. században és körülbelül 200 méterre magasodik ki a vízből. Élvezze a naplementét és a templom meghitt és harmonikus környezetét. Utazás a hotelbe. (reggeli, ebéd)

 

Gyermekkedvezmény pótágyon:


2 éves korig ingyenes,
13 éves korig 50% kedvezmény. 

Várható szállások az út során:


Batur vulkánnál: The Ayu ****
Ubud: Rama Phala ****
Bedugul: Puri Candikuning ****

 

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek