Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok

Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok, Egyesült Államok, Nyugati régió - USA, Los Angeles, 2018-09-19, Önellátás
Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok
Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok
Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok
Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok
Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok

 Időpont azonosító 62319172

Szállás
Egyéb
Program

Los Angeles | Malibu | Santa Barbara | Monterey/Carmel | Yosemite Nemzeti Park | San Francisco

1. nap: Los Angeles Érkezés a káprázatos Los Angeles-be, az autó felvétele, majd kezdődhet a város felfedezése. Rengeteg látnivaló várja az érdeklődőket Santa Monica és Venice strandjaitól egészen az ikonikus Hollywood-ig.

2. nap: Los Angeles – Pacific Coast Highway – Malibu – Santa Barbara – Középső partszakasz Kezdje a napot Malibu egyik leghíresebb strandjának, Santa Monica-nak felfedezésével, ezután folytassa útját gyönyörű, pálmafákkal határolt partszakaszokon keresztül Santa Barbara felé. A kikötő, illetve a rakpart kiváló hely arra, hogy jobban megismerhesse a környék varázsát akár gyalogosan vagy biciklivel. Észak felé tovább haladva Kalifornia klasszikus tengerparti városai várják, majd a varázslatos középső partszakasz. Szállás Kalifornia szívében.

3. nap: Középső partszakasz – Highway 1 – Monterey/Carmel Folytassa útját északi irányba, San Luis Obispo közelében csatlakozzon be az 1-es autópálya (Highway 1) vonalára, ahol az államok egyik leglátványosabb autó útja várja. Élvezze az utazást és a látványt, majd a 17-es úton haladjon tovább a Peppble Beach-en keresztül Carmel falucska és a bájos tengerparti város, Monterey felé.

4. nap: Monterey – Yosemite Kora reggel vegye az irányt Kalifornia mezőgazdasági központja felé, majd autózzon tovább Sierra Neveda hegyein át, később haladjon tovább a 49-es úton dél felé, Kalifornia „arany városán” keresztül a híres Yosemite Nemzeti Park felé.

5. nap: Yosemite Szánja ezt a napot a káprázatos Yosemite Nemzeti Park felfedezésére. A terület rengeteg kincset rejt, nem hiába ez a világ egyik leglátványosabb parkja. Gyönyörű vízesések, mezők, ligetek és erdők kápráztatják el az idelátogatókat. El Capitan és Half Dome hatalmas gleccser-formálta sziklái a park egyik leglátványosabb, illetve leghíresebb formációinak egyike.

6. nap: Yosemite – San Francisco Búcsú Yosemite varázslatos tájaitól és indulás San Franciscoba.

7. nap: San Francisco A mai napon fedezze fel San Francisco városát. Pihenjen a Halászok rakpartján vagy utazzon komppal Sausalito városkájába, ahol egyedülálló látványban lehet része.

8. nap: hazautazás Az autó leadása San Franciscoban, majd hazautazás.

 

Az útvonalak kérés szerint módosíthatók!

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek