Barcelonai 4 napos városlátogatás

Barcelonai 4 napos városlátogatás, Spanyolország, Spanyol kontinens, Katalónia, Barcelona, 2018-09-19, Program szerint
Barcelonai 4 napos városlátogatás
Barcelonai 4 napos városlátogatás
Barcelonai 4 napos városlátogatás
Barcelonai 4 napos városlátogatás
Barcelonai 4 napos városlátogatás

 Időpont azonosító 61871519

Szállás
Egyéb
Leírás

Nagyvárosi hangulat, szuper tengerpart, káprázatos építészeti alkotások, élénk színek, remek futball... ez Barcelona! A 4 napos kirándulás alkalmával felfedezheti a katalán nagyváros hihetetlen látnivalót!

Program

1. nap: Érkezés a repülőtérre, transzfer a szálláshelyre.

2. nap: Reggeli után egész napos városnézés Barcelonában. A városnézés Barcelona szívében, a Katalán téren (Plaza Catalunya) kezdődik, majd a gótikus városnegyed és a Montjuic megismerésével folytatódik. A Montjuic hegynél a libegőről is gyönyörködhetnek a környező látványosságokban, majd ellátogathatnak a "spanyol faluba", ahol a spanyol szokásokból és életérzésből kapnak ízelítőt. Délután Gaudi művészetének nyomába erednek, valamint a Batlló és Pedrera házakat is megtekinthetik kívülről. Lesz egy rövid megálló a Guell Parknál is, valamint kihagyhatatlan látnivaló a Sagadra Familia katedrálisa. Este vacsora egy tengerparti étteremben (Xup Xup étterem).

3. nap:  Reggeli a hotelben, azután a Montserrathoz látogatnak. A hegyhez vezető úton kicsiny falucskák, festői tájak kísérik útjukat, míg elérik a Llobregat folyó jobb partján található 1235 méteres hegyet. A Montserrat hegy igen sokoldalú látványosság, hiszen egyedi természeti szépségű terület, az ország egyik legjelentősebb múzeuma, és nem utolsó sorban a katalán védőszentek szentélyeként is szolgál. Nem maradhat ki a Bazilika meglátogatása, mely Spanyolország egyik legfontosabb zarándokhelyének számít évszázadok óta. Ha szerencséjük van még a kórus előadását is elcsíphetik. (Az ár tartalmazza a bejáratnál a likőrkóstolást) Délután szabad program, este pedig vacsora az Asador de Aranda étteremben, Tibidabo-ban.

4. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, búcsú Barcelonától és hazautazás.

 

Várható szállás:HCC Regente Hotel ****, vagy hasonló kategóriában
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek