Bemutatkozik a Morea Utazási Iroda

Bemutatkozik a Morea Utazási Iroda

A számos hazai és nemzetközi utazási iroda, számtalan ajánlata közül megtalálni a számunkra legkedvezőbbet, egyre bonyolultabb feladat.
Feladatunk, hogy ezen kaotikusnak tűnő piacon biztos támpontot nyújtsunk az utazónak.
Irodánk, a Morea Travel stabil gazdasági alapokra támaszkodó, nagy tapasztalattal rendelkező szakember gárdájával magas szintű utazási szolgáltatásokat kínál, kedvező ár-érték arányban, legyen az egy üzleti utazás, vagy akár álmai nyaralása.

 

A MOREA UTAZÁSI IRODA 1995. óta meghatározó szereplője a magyar kiutaztatási piacnak. Eredetileg elsősorban üzleti utaztatóként voltunk jelen, majd cégünk egyesült a szabadidős utaztatásban hírnevet szerző Privilege utazási irodával és immár mind üzleti, mind szabadidős utaztatásban teljeskőrű utazási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára folyamatosan változó világunkban továbbra is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat tudjuk nyújtani, irodánk 2013-ban csatlakozott az amerikai érdekeltségű Allstars Travel Group, azaz ATG utazási irodák világszintű hálózatához. Ezzel a lépéssel egy nagynevű, nemzetközi hálózat tagjává váltunk, annak minden előnyét kihasználva, mely a világmárka által nyújtotta ismertségben, megbízhatóságban, vásárlóerőben, illetve kapcsolatrendszerben rejlik.

 

Jelenleg már 3 budapesti irodában, 24 fő szakértő kollégával dolgozunk azon nap, mint nap, hogy ügyfeleink utazásaiból kihozzuk a lehető legjobbat, és teljeskörű segítséget nyújtsunk az utazás ötletének megszületésétől egészen a hazaérkezésig.

 

Kérjük, tiszteljen meg Bennünket bizalmával, szeretettel várjuk megkeresését következő utazása megszervezéséhez!

 

Üdvözlettel,
a Morea Utazási Iroda csapata.