Vonatos utazás kínálat

Választott úti cél:Összes kínálat
Keresés szűkítése országok szerint:

Luxus vonat körutazás Indiában

Luxus vonat körutazás Indiában

Különleges utazásra invitáljuk Önt: fedezze fel Indiát a Royal Rajastan on Wheels luxusvonatain, egyedülálló luxuskörnyezetben! A vonatos kirándulás során megismerkedhet az ország pártalan szépségeivel, egyedülálló történelmi emlékeivel. Merüljön el India különleges színeinek és illatainak varázsában, a kulturális sokszínűség forgatagában! Mindez India. És még sok minden más is...

Részletek >

Vonattal Kanadában

Vonattal Kanadában

Fedezze fel Kanada legcsodálatosabb tájait vonattal! Szerezzen felejthetetlen élményeket a Rocky Mountaineer híres járatain! Nemzeti parkok, lenyűgöző völgyek és csipkézett hegyek szelik majd útját, egyedülálló látnivalókkal. Pihenjen és élvezze Kanada változatos természeti szépségeit! Kóstolja meg híres lángosukat is, mely a helyieknél Beaver Tail (=hód farok) néven fut!

Részletek >

Vonatos utazások

Vonattal a világ körül - ha igazán különleges utazásra vágyik, válogasson vonatos ajánlataink, luxusvonat körutazásaink közül!

Élvezze utazása során a régi idők nosztalgiáját, modern és kényelmes luxuskörnyezetben!

Járja be a felfedezni kívánt országot luxusvonattal, ismerkedjen meg a helyi látnivalókkal és érdekességekkel, majd lazítson és töltsön el egy kellemes estét egy pohár finom itallal a kezében, gyönyörködve a tájban, miközben vonata új úticélok felé robog!

Vonatos ajánlataink között megtalálja a legkedveltebb európai utazásokat, és egyedülálló úticélokat is, mint India vagy Kanada.

Luxusvonatos körutazásra vonatkozó ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu