Nászút kínálat

Nápoly - Capri. Az örök szerelem szigete.

Nápoly - Capri. Az örök szerelem szigete.

Kevés helyen találhatunk olyan csodákat, mint Dél-Olaszország, azon belül is Nápoly és Capri környékén, amelyek méltán teszik híressé a vidéket, ahol az öblök és a hegyvidékek természeti csodái, a várak és az antik épületek, a konyhaművészet és a népművészet egyaránt elvarázsolja az ide látogatókat, a hangulatos kis városkák bájáról nem is beszélve! Fedezze fel a festői szépségű kis szigetet, Caprit is, ahol egy egész napos kirándulás keretében ismerheti meg a nevezetességeit!

Részletek >

Szardínia. A rejtett csoda.

Szardínia. A rejtett csoda.

Töltsön el párjával pár romantikus napot Szardínia északi tengerpartján, Olaszország és egész Európa egyetlen igazán fehér homokos partjánál, ahol a smaragdzöld víz és az igazi luxus körülmények feledtetik a szürke hétköznapokat! Ajánljuk nászutasoknak, házassági évfordulókra, vagy ha csak szeretné meglepni párját valami igazi különlegességgel! Családok részére pedig ajánljuk a sziget déli részét, ahol mindenki garantáltan jól szórakozik majd.

Részletek >

Francia Polinézia. A Csendes-óceán gyöngyszeme.

Francia Polinézia. A Csendes-óceán gyöngyszeme.

„A Csendes-óceán gyöngyszeme” – Cook kapitány elnevezése szerint –, sokak által a világ legszebbnek vélt szigetcsoportja. A szigetek tengerparti luxusszállodáiról, víz feletti cölöpökön álló bungalóiról híresek, amelyek a csodálatos természet mellett páratlan nyugalmat biztosítanak vendégei számára… a lenyűgöző látványról már nem is beszélve!

Részletek >

Maldív-szigetek. Hófehér homok és türkiz óceán.

Maldív-szigetek. Hófehér homok és türkiz óceán.

Aki a Maldív-szigetekre látogat, az igazi földi paradicsomban érzi majd magát! Kényeztesse érzékeit a hófehér puha homok, a gyönyörű kókuszpálmák és a valószínűtlenül kék óceán szépségével! Három, négy- és ötcsillagos szállodák kínálatait ajánljuk, így garantáltan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt!

Részletek >

Seychelles-szigetek. Mennyei paradicsom a trópusokon.

Seychelles-szigetek. Mennyei paradicsom a trópusokon.

A Seychelles-szigetek nyújtotta panoráma azonnal elvarázsolja! A több mint száz korall és gránitszigetből álló szigetcsoport kristálytiszta vize, ezüsthomokos partjai és pálmafái ideális helyszínt biztosítanak egy emlékezetes nyaralásra. Válogasson szállásajánlataink közül, három-ötcsillagos szállodákat kínálunk több szigeten is!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Nászutak

Életük egyik legnagyobb kalandja csak most kezdődik: a házasság!

Ugye álmodozott már külföldi esküvőről, egzotikus tájakon?

Ha pedig már külföldi esküvő, akkor miért ne indulhatna ez az életen át tartó utazás egy emlékezetes nászúttal, mondjuk a Földközi-tengeren?

Ebben is az Önök segítségére van a Morea Travel, hogy egy tökéletes külföldi esküvő után egy még tökéletesebb nászúton minden csak Önökről és az esküvő feledhetetlen pillanatairól szólhasson!

Töltsék a mézesheteket a világ legszebb nyaralóhelyein!

Legyen szó egy romantikus tengerparti nászútról valamelyik egzotikus szigeten, vagy egy nevetéssel és vidámsággal teli kalandos utazásról bárhol a világon, mi segítünk a tökéletes nászút megvalósításában.

Legyen ez az esküvő és a nyaralás álmaik nászútja, közös életük egyik legszebb pillanata!

Ha házasságukat külföldön tervezik, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá, vagy már kész tervük van, de jól jönne segítség a lebonyolításhoz, külföldi esküvők megszervezésében, lebonyolításában is készséggel állunk rendelkezésükre.

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu