Morea

Bemutatkozik a Morea Utazási Iroda

A számos hazai és nemzetközi utazási iroda, számtalan ajánlata közül megtalálni a számunkra legkedvezőbbet, egyre bonyolultabb feladat.

Feladatunk, hogy ezen kaotikusnak tűnő piacon biztos támpontot nyújtsunk az utazónak.

Irodánk, a Morea Travel - Lufthansa City Center stabil gazdasági alapokra támaszkodó, nagy tapasztalattal rendelkező szakember gárdájával magas szintű utazási szolgáltatásokat kínál, kedvező ár/érték arányban, legyen az egy üzleti utazás, vagy akár álmai nyaralása.

A MOREA UTAZÁSI IRODA 1995. óta meghatározó szereplője a magyar kiutaztatási piacnak. Eredetileg elsősorban üzleti utaztatóként voltunk jelen, majd cégünk egyesült a szabadidős utaztatásban hírnevet szerző Privilege utazási irodával és immár mind üzleti, mind szabadidős utaztatásban teljeskőrű utazási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára, folyamatosan változó világunkban továbbra is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat tudjuk nyújtani, irodánk 2010-ben csatlakozott a Lufthansa City Center (LCC) irodák világszintű hálózatához. Ezzel a lépéssel a MOREA egy nagy nevű, nemzetközi hálózat tagjává vált, annak minden előnyét kihasználva, mely az erős brandben és a világmárka által nyújtotta vásárlóerőben, illetve kapcsolatrandszerben rejlik.

Kérjük, tiszteljen meg Bennünket bizalmával, szeretettel várjuk megkeresését következő utazása megszervezéséhez!


Üdvözlettel,

a Morea Utazási Iroda csapata.

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu