Körutak kínálat

Srí Lanka körutazás

Srí Lanka körutazás

Szikrázó napsütés, fehér homok, gyönyörű kék tenger, Sri Lanka az Indiai-félsziget csúcsánál található. Korábbi nevének (Ceylon) jelentése: ″oroszlán-sziget″. 1972 óta azonban Sri Lanka, vagyis ″Fényességes sziget″ a hivatalos neve. Esőerdők, botanikus kert, pálmafák, és csodálatos tengerpart tarkítja az Indiai-óceán eme kis gyöngyszemét. A műemlékek, templomok, ősi romvárosok, szobrok pedig elárulják, mi tette ilyen különlegessé a szigetet. Sri Lanka sokszínűsége és egzotikus szépsége Önt is el fogja varázsolni!

Részletek >

Kuba körutazás

Kuba körutazás

Ez a klasszikus körutazás program a sokak által keresett „igazi Kubát” mutatja be. Kuba legfőbb látnivalói, legjellegzetesebb helyszínei, leggyönyörűbb természeti kincsei ismerhetőek meg a kivételes körutazás során. Az utazás természeti szépségekben bővelkedő vidéken visz majd keresztül, melyet a páratlan kulturális örökség egész sorának megtekintése majd pedig Varadero fehér homokos tengerpartján az All Inclusive szálloda nyújtotta kényelem tesz teljessé.

Részletek >

Róma, az örök város

Róma, az örök város

Róma az örök város, melyet az európai kultúra bölcsőjének is neveznek, számos csodás látnivalóval várja az ide érkező turistákat. Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Capitolium, csak néhány a rengeteg római nevezetesség közül, amit egyszer mindenkinek látni kell.

Részletek >

Fly & Drive körutazás - Kettesben Skócia varázslatos tájain.

Fly & Drive körutazás - Kettesben Skócia varázslatos tájain.

Fly & Drive programunk keretében a meseszerű Skóciába invitáljuk, ahol 7 nap alatt lehetősége nyílik autóval végigjárni Skócia leghíresebb nagyvárosait és a skót felföld gyönyörű vidékét. Páratlan természeti látnivalók, fenséges panoráma, gyönyörű építészeti remekek, műalkotások végtelen sora garantálja a különleges élményt!

Részletek >

Spanyolország - Costa Del Sol. Fly & Drive és családi nyaralások.

Spanyolország - Costa Del Sol. Fly & Drive és családi nyaralások.

Családi nyaralást tervez külföldön? Válassza a spanyol Costa del Sol partját, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való szórakozást a csodálatos mediterrán partvidék szállodáiban! Rendkívül kedvező csomagajánlatunkban 4 szállást kínálunk, így mindenki megtalálja a kedvére való megoldást!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 15 | 16 - 20 | 21 - 25

Egyéni körutak

Az aktív utazások kedvelőinek figyelmébe ajánljuk egyéni körutazásainkat!

Számos kedvező és érdekes egyéni körutazást kínálunk, a világ minden tájára!

Fedezze fel a legkülönlegesebb úticélokat: Ausztrália, India, Mexikó, Dubai vagy Tanzánia csak Önre vár!

Az egyéni körutazás alkalmával lehetősége nyílik mélyebben megismerni egy ország történetét, természeti és kulturális látnivalóit, pártalan gasztronómiai különlegességeit és helyi szokásait! Amennyiben egyedül, vagy saját társasággal, családdal szeretné felfedezni az ismeretlen tájakat, nem kell alkalmazkodnia másokhoz, megszervezzük a kívánt útvonalat.

Barangolja be a világ legkülönlegesebb tájait és szerezzen egyedi élményeket egyéni körutazásaink során!

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Csoportos utazások

Az aktív nyaralás kedvelőinek figyelmébe ajánljuk csoportos körutazásainkat!

Számos kedvező és érdekes csoportos körutazást kínálunk, a világ minden tájára!

Fedezze fel a legkülönlegesebb úticélokat: Ausztrália, India, Mexikó, Dubai vagy Tanzánia csak Önre vár!

Hagyja az útikönyveket és térképeket, élvezze a társaságot, a kényelmet és a jó hangulatot!

A csoportos körutazás alkalmával lehetősége nyílik mélyebben megismerni egy ország történetét, természeti és kulturális látnivalóit, pártalan gasztronómiai különlegességeit és helyi szokásait, mindezt szakértői idegenvezetéssel, teljes kényelemben!

Barangolja be a világ legkülönlegesebb tájait és szerezzen életre szóló élményeket és barátságokat csoportos körutazásaink során!

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu