Keresés

Doha - Luxus városlátogatás a lenyűgöző arab kultúra hangulatában

Doha - Luxus városlátogatás a lenyűgöző arab kultúra hangulatában

Sivatag és felhőkarcolók, hagyomány és modern luxuskörnyezet, kalandtúrák és klasszikus városnézés - mindez egy helyen, csodálatos környezetben, Qatar fővárosában, Dohában. Az arab kultúra fellegvára, annyi, amennyit beleteszel, sivatagi szafaritól a luxusmárkákat kínáló bevásárlóközpontokig számtalan kaland vár rád a Doha városlátogatás során!Merülj el a kecsesen ringatózó hajók látványában a gyönyörű kikötőben, vagy vesd bele magad a hagyományos arab piac, a ″souk″ varázslatos világába, kóstold meg a legfinomabb helyi specialitásokat, vagy ismerd meg a lenyűgöző arab kultúrát a Katara kulturális negyedben! Akárhogy is döntesz a programokat illetően, egy biztos Doha, az ötcsillagos luxusszállodák és az ötcsillagos Qatar Airways garantáltan elvarázsol!

Részletek >

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkánát mindazoknak ajánljuk, akik nem egy szokványos nyaralásra vágynak, hanem egy igazán különleges élményre, amihez nem is kell olyan messzire utazni. Olaszország gyöngyszeme, felfedezni való csodák tárháza – a kultúra, az építészet, a gasztronómia, a gyönyörű panoráma mind Toszkána vidékének páratlan látványosság. Finom napsütés, a ciprusok illata, kanyargó lankás utak, csodálatos középkori városok szűk utcácskákkal és a trattoriák áradó frissen pörkölt kávé illata… Akik szeretnek nézelődni, sok mindent megélni, kellemes éttermekben jókat enni-inni és sokat sétálni, ott a helyük!

Részletek >

Luxus vonat körutazás Indiában

Luxus vonat körutazás Indiában

Különleges utazásra invitáljuk Önt: fedezze fel Indiát a Royal Rajastan on Wheels luxusvonatain, egyedülálló luxuskörnyezetben! A vonatos kirándulás során megismerkedhet az ország pártalan szépségeivel, egyedülálló történelmi emlékeivel. Merüljön el India különleges színeinek és illatainak varázsában, a kulturális sokszínűség forgatagában! Mindez India. És még sok minden más is...

Részletek >

Párizs városlátogatás

Párizs városlátogatás

Párizs megér egy misét…a város nevezetességei a híres Champs Elysées, a hangulatos Latin negyed, Eiffel torony, Diadalív, Louvre – csak néhány a számos és gyönyörű látnivaló közül. Töltsenek el néhány napotegy tartalmas városlátogatás a divat és a fények városában és foglalása mellé most ajándék 1 órás hajózást adunk a Szajnán!

Részletek >

Vonattal Kanadában

Vonattal Kanadában

Fedezze fel Kanada legcsodálatosabb tájait vonattal! Szerezzen felejthetetlen élményeket a Rocky Mountaineer híres járatain! Nemzeti parkok, lenyűgöző völgyek és csipkézett hegyek szelik majd útját, egyedülálló látnivalókkal. Pihenjen és élvezze Kanada változatos természeti szépségeit! Kóstolja meg híres lángosukat is, mely a helyieknél Beaver Tail (=hód farok) néven fut!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 15 | 16 - 20 | 21 - 25

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu