Keresés

Kalandnyaralás Kubában

Kalandnyaralás Kubában

Kubai kalandnyaralásunk nem a szokványos módon mutatja be ezt a különleges Karib-tengeri országot. A legszebb tengerpartok és természeti látványosságok mellett nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a ″napjaink Kubája″ érzést megtapasztaljuk. Éld át Te is az egyedülálló élményt, hagyd, hogy elvarázsoljon ez a nem mindennapi ország!

Részletek >

Görögország tengerparti nyaralások - 2018. előfoglalási kedvezménnyel!

Görögország tengerparti nyaralások - 2018. előfoglalási kedvezménnyel!

Csak 10.000.- Ft! Megrendeléskor csak 10.000.- Ft előleg fizetésével már részesülsz a 2018. nyári előfoglalási kedvezményekből! Érdemes időben lefoglalni a nyári tengerparti nyaralást, hiszen a népszerű görög tengerparti nyaralóhelyek hamar elkelnek! Kiváló szálláshelyek pár percre a tengerparttól, nagyszerű kényelmes strandok, finom gyros és a vendégszeretetükről híres görögök csak Rád várnak!

Részletek >

Doha - Luxus városlátogatás a lenyűgöző arab kultúra hangulatában

Doha - Luxus városlátogatás a lenyűgöző arab kultúra hangulatában

Sivatag és felhőkarcolók, hagyomány és modern luxuskörnyezet, kalandtúrák és klasszikus városnézés - mindez egy helyen, csodálatos környezetben, Qatar fővárosában, Dohában. Az arab kultúra fellegvára, annyi, amennyit beleteszel, sivatagi szafaritól a luxusmárkákat kínáló bevásárlóközpontokig számtalan kaland vár rád a Doha városlátogatás során!Merülj el a kecsesen ringatózó hajók látványában a gyönyörű kikötőben, vagy vesd bele magad a hagyományos arab piac, a ″souk″ varázslatos világába, kóstold meg a legfinomabb helyi specialitásokat, vagy ismerd meg a lenyűgöző arab kultúrát a Katara kulturális negyedben! Akárhogy is döntesz a programokat illetően, egy biztos Doha, az ötcsillagos luxusszállodák és az ötcsillagos Qatar Airways garantáltan elvarázsol!

Részletek >

Szilveszter Acapulcóban Mexikói körutazással

Szilveszter Acapulcóban Mexikói körutazással

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel. Tapasztalja meg Ön is miért ez a mexikói utazás törzsutasaink kedvenc választása szilveszterre! Felfedezhetik Mexikóváros és környékének látnivalóit, a szilvesztert pedig már Acapulco fantasztikus tengerpartján tölthetik.

Részletek >

Japán cseresznyevirágzáskor

Japán cseresznyevirágzáskor

13 nap kalandozás Kiotó zen kolostoraitól a japán Alpokon át Tokió metropoliszáig

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 15 | 16 - 20 | 21 - 25

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu