Kubai körutazás pihenéssel Varaderon - Kuba - Karib-térség

Kategóriák: Körutak

9 napos körutazásunkban magyar idegenvezető segítségével fedezheti fel a Karib-térség vonzó országát, ahol természeti szépségek és a múlt történelmi gazdagsága egyaránt lenyűgözi az ide látogatót. A körutazás során a gazdag programkínálat mellett hagytunk 2 napot a pihenésre, amely során Varadero legszebb partjain töltődhet fel napfénnyel és a tenger fantasztikus szépségével.

Kubai körutazás pihenéssel Varaderon

magyar idegenvezetéssel

9 nap / 8 éj

Időpont: garantált időpontok

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal Budapest-Havanna-Budapest útvonalon

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: program szerint
Program:

1. nap: Megérkezés Kubába a délutáni órákban. Transzfer a hotelbe, szálláshely elfoglalása. Ellátás: nincs.

2. nap: Reggeli után egész napos városnézés Havannában. A főbb nevezetességek: Forradalom tér, Villanegyed, Malecon és a világörökség részévé nyilvánított Habana Vieja megtekintése: Katedrális tér, Capitolio, Plaza de Armas, Plaza San Francisco de Assis, Plaza Vieja. Megismerkedés a rum készítésével a Havana Club Rum Múzeumban, kóstolóval. Majd Hemingway kiállítást tekintenek meg, és betérnek kedvenc törzshelyeire a La Bodeguita del Medio és a La Floridita bárokba, ahonnan a világhírű „Mojito” és „Daiquiri” koktélok indultak hódító útjukra. Közben ebéd Havanna óvárosában egy tipikus helyi étteremben. Este szabadprogram. Ellátás: reggeli, ebéd.

3. nap: Reggeli után egész napos kirándulás az ország nyugati részébe, Pinar del Rio tartományba a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Vinales völgybe, melyet az Unesco 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított. Látogatás egy szivargyárba, és egy dohányültetvényre is, ahol végig követhetik a híres kubai szivar készítését a dohánytermesztéstől kezdve egészen a szivarsodrókig. Majd csónakázás az indiánbarlangban. Ebéd egy helyi étteremben. Délután visszatérés Havannába. Este szabadprogram. Ellátás: reggeli, ebéd

4. nap: Reggeli után indulás a Karib-tenger partján lévő Cienfuegosba. Útközben megálló Guamaban, látogatás a krokodilfarmon, majd áthajózás a lagúnán ahol az Aldea Taina rekonstruált indiánfalut tekinthetjük meg, megismerkedve az őslakos Taino indiánok szokásaival. Ebéd után rövid városnézés Cienfuegos-ban. Szállás elfoglalása, vacsora a hotelben. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során.

5. nap: Reggeli, majd indulás Trinidadba a több mint 500 éve alapított koloniális kisvárosba, mely egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. Városnézés Trinidad-ban: séta az óvárosban, a Romantikus Múzeum és a Canchanchara bár megtekintése. Délután visszatérés a szállodába, szabadprogram. Ellátás: reggeli a hotelben, ebéd a program során, vacsora All inclusive.

6. nap: Reggeli után transzfer Varaderoba, útközben megálló Santa Clara-ban, a Che Guevara emlékmű és Mauzóleum megtekintése. Továbbindulás Varaderoba, érkezés a kora délutáni órákban. Szállás elfoglalása. Ellátás: all inclusive reggeli a hotelben, késői ebéd vagy uzsonna, majd vacsora a varaderoi all inclusive hotelben. A két all inclusive hotel között külön étkezés nincs a programban!

7-8. nap: Szabad program Varaderon, pihenés a tengerparton, az All Inclusive hotel nyújtotta szolgáltatások kihasználása. Ellátás: All inclusive.

9. nap: Délelőtt szabad program, délig kijelentkezés a hotelből. Extra térítés ellenében a helyszínen „Late check out” szolgáltatás igényelhető. Délután transzfer Varadero-ból a repülőtérre, elutazás.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu