Kuba. Mezítlábas esküvő? - Kuba - Karib-térség

Kategóriák: Nászutak Üdülések

Egy igazán különleges egzotikus és romantikus esküvő, csak kettesben, esetleg szűk családi körben? Mindez elérhető áron Varadero fehérhomokos partján! Utazzon vissza velünk az időben a világhírű szivar és rum hazájába! Kuba a legnagyobb karibi sziget, melyet formája alapján lakói csak „krokodilnak” hívnak. A gyarmati építészet emlékei, zene és tánc, csábító koktélok és csodálatos fehér homokos tengerpart várja!

INDULÁSI IDŐPONTOK: egyénileg.

MIKOR ÉRDEMES UTAZNI: december és április között.

REPÜLÉSI IDŐ: kb. 14 óra.

IDŐELTOLÓDÁS: - 5 óra télen / - 6 óra nyáron.

JAVASOLT ÚTVONAL: Budapestről Air France járattal egy átszállással.

KINEK AJÁNLJUK: pároknak, családoknak.

VÍZUM: turista kártya előzetes megváltása szükséges, mely beszerezhető irodánkban.


MOREA-TIPP: Ne hagyja ki az egyedülálló Vinales –völgyet, a dohányültetvényeket, az óvárost, az egyedülálló oldtimer autókkal, valamint a pezsgő kubai salsa táncot, mindezt magyar nyelvű helyi asszisztenciával.


Esküvő Kubában
Kuba a Karib-tenger legnagyobb szigetországa. Egy varázslatos hely, ahol a gazdag kulturális és történelmi látnivalókat fehér homokos tengerpartok és azúrkék, kristálytiszta tenger övezi. Varadero a leghíresebb kubai nyaralóhely, mintegy 24 km hosszú tengerparttal, és az esküvőkre felkészült, kitűnő all inclusive hotelek egész sorával ideális célpontja a házasulandóknak.

Hotel Memories Varadero 4* superior
Varadero modern, új hoteleinek egyike. Méreteiben kiemelkedő, hiszen a több mint ezer szobás komplexum egy hatalmas területen helyezkedik el a félsziget végén, ahol Varadero legszebb tengerparti részei találhatóak. A hotel kétemeletes különálló épületekből áll, így nagy méreteit még sem érezzük, csak a kitűnő a szolgáltatásait: 4 medence, 3 teniszpálya, konditerem, jacuzzi, spa, 9 étterem és 8 bár várja a vendégeket. Az ellátás 24 órás all inclusive, melybe a nemzetközi alkoholos italok is beletartoznak! Esküvői helyszínekből is több áll rendelkezésre, esküvői pavilon, vagy tengerpart.

HOTEL MEMORIES VARADERO 4* Esküvői csomag:

Repülőjegy, 7 éjszaka szállás all inclusive ellátással, retúr repülőtéri transzfer, esküvői csomag:

345.000.-Ft/fő-től+illetékek

Magyar nyelvű tolmácsszolgáltatás az esküvői szertartásra rendelhető!

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu