Kuba - Karib-térség

Kalandnyaralás Kubában

Kalandnyaralás Kubában

Kubai kalandnyaralásunk nem a szokványos módon mutatja be ezt a különleges Karib-tengeri országot. A legszebb tengerpartok és természeti látványosságok mellett nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a ″napjaink Kubája″ érzést megtapasztaljuk. Éld át Te is az egyedülálló élményt, hagyd, hogy elvarázsoljon ez a nem mindennapi ország!

Részletek >

Kuba körutazás

Kuba körutazás

Ez a klasszikus körutazás program a sokak által keresett „igazi Kubát” mutatja be. Kuba legfőbb látnivalói, legjellegzetesebb helyszínei, leggyönyörűbb természeti kincsei ismerhetőek meg a kivételes körutazás során. Az utazás természeti szépségekben bővelkedő vidéken visz majd keresztül, melyet a páratlan kulturális örökség egész sorának megtekintése majd pedig Varadero fehér homokos tengerpartján az All Inclusive szálloda nyújtotta kényelem tesz teljessé.

Részletek >

Kubai körutazás pihenéssel Varaderon

Kubai körutazás pihenéssel Varaderon

9 napos körutazásunkban magyar idegenvezető segítségével fedezheti fel a Karib-térség vonzó országát, ahol természeti szépségek és a múlt történelmi gazdagsága egyaránt lenyűgözi az ide látogatót. A körutazás során a gazdag programkínálat mellett hagytunk 2 napot a pihenésre, amely során Varadero legszebb partjain töltődhet fel napfénnyel és a tenger fantasztikus szépségével.

Részletek >

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu