Tengeri hajóutak - Jamaika - Karib-térség

Kategóriák: Hajóutak

Jamaika, Kajmán-szigetek, és Mexikó egyszerre, egy hét alatt? Mindez lehetséges! Próbálja ki az utazást a világ leghíresebb hajóin! Ajánlatunkban számos szállástípust megtalál!

Tengeri hajóutak a Carnival Cruise Lines fedélzetén

Napjaink rohanó világában az emberek kikapcsolódásra, szórakozásra, emlékezetes utazásra vágynak. A Carnival Cruises nem csak kedvező árú, hanem remek szórakozást nyújt mind fedélzeti szolgáltatásaival, mint a kikötési pontokon igénybe vehető kirándulásaival. Vezető társaság a családos utasokat tekintve, évente 625 000 gyermek utassal színvonalas gyermek programjainak köszönhetően.
Az 1972-ben alakult hajótársaság ma már egyike a legnagyobb és legismertebb hajózási vállalatoknak, 22 hajójukkal, 3,8 millió utas nyaralásáról gondoskodnak évente.

Hogy miért érdemes befizetni egy hajóútra? Mert összehasonlítva egy 7 napos hajóút ára sokkal kedvezőbb, mint egy ugyanolyan színvonalú „szárazföldi” szálloda azonos ellátással. És a vonzó árhoz magas minőség társul! Számos hosszúságú út közül lehet választani, amelyek különféle kikötési pontokról indulnak, és ehhez kirándulások széles skálája párosul. 

Célterületek: Alaszka, Hawaii, Mexikó, nyugat-, kelet-, dél-karibi szigetvilág, Bahamák, Bermuda, Kanada, New York, Európa.

Különböző hosszúságú (3-12 napos hajóutak), és kiindulású (19 kikötőből, amiből 15 az Amerikai Egyesült Államokban található) utak foglalhatóak. A kikötési pontokon számos fakultatív program közül választhatnak az utasok.

Ajánljuk figyelmükbe, a Carnival Cruises egyik legnépszerűbb útvonalát, a Nyugat-Karibi hajóutat:

7 éjszaka/8 nap a Carnival Liberty fedélzetén

Útvonal: Miami - Conzumel, Mexikó – Grand Cayman – Ocho Rios, Jamaika - Miami

A hajóról:

A Carnival flottájának egyik újabb tagja, mely 1 487 kabinjában közel 3 000 főnyi utassal járja a Karib-tengert. A hajó számtalan étterme, bárja, úszómedencéi, színházterme, kaszinója garantálja, hogy az utazás teljes kényelemben zajlik.

kabintípusok: Mindegyik kabin saját fürdőszobával, telefonnal, tv-vel és széffel felszerelt. A különböző kabinok között elhelyezkedésükben és méretükben van különbség.

belső kabin: A kb. 17 m2-es kabinok a Riviera, Main, Upper, Empress, Verandah, Lido és Panorama fedélzeteken helyezkednek el. A kabinokon nincsen ablak!
tengerre néző ablakos kabin: A 20 m2-es kabinok a Riviera, Main és Spa fedélzeteken találhatóak, tengerre néző ablakkal.
tengerre néző erkélyes kabin: 22,5 m2-es kabinok az Upper, Empress, Verandah, Lido és Panorama fedélzeteken. Mindegyik kabinhoz tengerre néző erkély tartozik.
lakosztály: 31,5m2 és 39,9 m2-es lakosztályok foglalhatóak, melyek mindegyike erkélyes. A lakosztályok az Empress fedélzeten találhatóak.

Induló ár: USD 200.-/főtől +kikötői illetékek kb. USD 220.-/fő

A hajóút ára függ a kiválasztott dátumtól, kabintípustól, a kabin elhelyezkedésétől és a foglaltságtól!

A hajóutak részvételi díja tartalmazza:
- a szállást a kiválasztott kabintípusban
- teljes ellátást
- a hajó minden szolgáltatásának használatát

Külön fizetendő:
- repülőjegy az indulási pontig és vissza
- kikötői illeték
- kötelező borravaló (10USD/fő/nap)
- szárazföldi kirándulások
- alkoholos italok
- internethasználat
- szépségszalon kezelései
- egyéb személyes kiadások

Hosszabbítsa meg utazását, foglaljon szállást, kirándulásokat és egyéb programokat, illetve béreljen gépkocsit a hajóút előtt vagy után! Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben korábban már utazott a Carnival Cruises-szal, törzs utas számának megadása után elküldjük kedvezményes ajánlatunkat!

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu