Karib-térség

Kalandnyaralás Kubában

Kalandnyaralás Kubában

Kubai kalandnyaralásunk nem a szokványos módon mutatja be ezt a különleges Karib-tengeri országot. A legszebb tengerpartok és természeti látványosságok mellett nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a ″napjaink Kubája″ érzést megtapasztaljuk. Éld át Te is az egyedülálló élményt, hagyd, hogy elvarázsoljon ez a nem mindennapi ország!

Részletek >

Szilveszter Acapulcóban Mexikói körutazással

Szilveszter Acapulcóban Mexikói körutazással

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel. Tapasztalja meg Ön is miért ez a mexikói utazás törzsutasaink kedvenc választása szilveszterre! Felfedezhetik Mexikóváros és környékének látnivalóit, a szilvesztert pedig már Acapulco fantasztikus tengerpartján tölthetik.

Részletek >

Mexikó szálloda ajánlatok

Mexikó szálloda ajánlatok

Kékeszöld tenger, kristálytiszta víz, szikrázó napsütés és a vakítóan fehér homokos tengerpart – igazi paradicsomi kikapcsolódás: az a csodálatos Mexikó!

Részletek >

Kuba körutazás

Kuba körutazás

Ez a klasszikus körutazás program a sokak által keresett „igazi Kubát” mutatja be. Kuba legfőbb látnivalói, legjellegzetesebb helyszínei, leggyönyörűbb természeti kincsei ismerhetőek meg a kivételes körutazás során. Az utazás természeti szépségekben bővelkedő vidéken visz majd keresztül, melyet a páratlan kulturális örökség egész sorának megtekintése majd pedig Varadero fehér homokos tengerpartján az All Inclusive szálloda nyújtotta kényelem tesz teljessé.

Részletek >

Dominikai Köztársaság. Álomnyaralás a Karib-tengernél.

Dominikai Köztársaság. Álomnyaralás a Karib-tengernél.

A Karib-tenger szívében található Dominika szigete a hófehér homokú öblök országa, ahol kristálytiszta türkizkék tenger, finom fehér homokos tengerpart, hangulatos kókuszpálmák, minden igényt kielégítő szállodák és kellemes trópusi klíma várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu