Karib-térség

Kuba. Mezítlábas esküvő?

Kuba. Mezítlábas esküvő?

Egy igazán különleges egzotikus és romantikus esküvő, csak kettesben, esetleg szűk családi körben? Mindez elérhető áron Varadero fehérhomokos partján! Utazzon vissza velünk az időben a világhírű szivar és rum hazájába! Kuba a legnagyobb karibi sziget, melyet formája alapján lakói csak „krokodilnak” hívnak. A gyarmati építészet emlékei, zene és tánc, csábító koktélok és csodálatos fehér homokos tengerpart várja!

Részletek >

Kuba körutazás

Kuba körutazás

Ez a klasszikus körutazás program a sokak által keresett „igazi Kubát” mutatja be. Kuba legfőbb látnivalói, legjellegzetesebb helyszínei, leggyönyörűbb természeti kincsei ismerhetőek meg a kivételes körutazás során. Az utazás természeti szépségekben bővelkedő vidéken visz majd keresztül, melyet a páratlan kulturális örökség egész sorának megtekintése majd pedig Varadero fehér homokos tengerpartján az All Inclusive szálloda nyújtotta kényelem tesz teljessé.

Részletek >

Dominikai Köztársaság. Álomnyaralás a Karib-tengernél.

Dominikai Köztársaság. Álomnyaralás a Karib-tengernél.

A Karib-tenger szívében található Dominika szigete a hófehér homokú öblök országa, ahol kristálytiszta türkizkék tenger, finom fehér homokos tengerpart, hangulatos kókuszpálmák, minden igényt kielégítő szállodák és kellemes trópusi klíma várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Részletek >

Kubai körutazás pihenéssel Varaderon

Kubai körutazás pihenéssel Varaderon

9 napos körutazásunkban magyar idegenvezető segítségével fedezheti fel a Karib-térség vonzó országát, ahol természeti szépségek és a múlt történelmi gazdagsága egyaránt lenyűgözi az ide látogatót. A körutazás során a gazdag programkínálat mellett hagytunk 2 napot a pihenésre, amely során Varadero legszebb partjain töltődhet fel napfénnyel és a tenger fantasztikus szépségével.

Részletek >

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu