Indiai-óceán

Srí Lanka körutazás

Srí Lanka körutazás

Szikrázó napsütés, fehér homok, gyönyörű kék tenger, Sri Lanka az Indiai-félsziget csúcsánál található. Korábbi nevének (Ceylon) jelentése: ″oroszlán-sziget″. 1972 óta azonban Sri Lanka, vagyis ″Fényességes sziget″ a hivatalos neve. Esőerdők, botanikus kert, pálmafák, és csodálatos tengerpart tarkítja az Indiai-óceán eme kis gyöngyszemét. A műemlékek, templomok, ősi romvárosok, szobrok pedig elárulják, mi tette ilyen különlegessé a szigetet. Sri Lanka sokszínűsége és egzotikus szépsége Önt is el fogja varázsolni!

Részletek >

Bali. A varázslatos Istenek szigete.

Bali. A varázslatos Istenek szigete.

Balit nem véletlenül nevezik az Istenek szigetének! Páratlan természeti látnivalók, egész évben kellemes klíma, finom homokos tengerpart és varázslatosan kék tenger várja az ide látogatókat. A helyiek vendégszeretetéről nem is beszélve!

Részletek >

Maldív-szigetek. Hófehér homok és türkiz óceán.

Maldív-szigetek. Hófehér homok és türkiz óceán.

Aki a Maldív-szigetekre látogat, az igazi földi paradicsomban érzi majd magát! Kényeztesse érzékeit a hófehér puha homok, a gyönyörű kókuszpálmák és a valószínűtlenül kék óceán szépségével! Három, négy- és ötcsillagos szállodák kínálatait ajánljuk, így garantáltan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt!

Részletek >

Seychelles-szigetek. Mennyei paradicsom a trópusokon.

Seychelles-szigetek. Mennyei paradicsom a trópusokon.

A Seychelles-szigetek nyújtotta panoráma azonnal elvarázsolja! A több mint száz korall és gránitszigetből álló szigetcsoport kristálytiszta vize, ezüsthomokos partjai és pálmafái ideális helyszínt biztosítanak egy emlékezetes nyaralásra. Válogasson szállásajánlataink közül, három-ötcsillagos szállodákat kínálunk több szigeten is!

Részletek >

Mauritius. Az Indiai-óceán smaragdja.

Mauritius. Az Indiai-óceán smaragdja.

Fedezze fel az Indiai-óceán legszebb szigetének tartott Mauritiust: ismerje meg az egzotikus növény-és állatvilágot, látogasson el a különleges nemzeti parkokba, merüljön el a korallokkal tarkított hűsítő óceánban, vagy lazítson az óceánpart finom fehér homokján!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu