Madrid városlátogatás - Spanyolország - Európa

Kategóriák: Városlátogatás

Spanyolország világhírű fővárosa hosszú ideig Barcelona árnyékában húzódott meg, az utóbbi években azonban mind jobban kedveltebbé válik a turisták körében. Nem véletlenül, hiszen Madrid a világ egyik legélhetőbb fővárosa, legendás éjszakai életével, sok parkjával, virágaival, és mosolygós, kedves emberekkel. Ha most nálunk foglalja spanyolországi városlátogatását, akkor ajándékba adjuk a Balestet/Betegség/Poggyász biztosítását a teljes időszakra! További információért keressen minket!

Madrid városlátogatás
Utazás: Ryanair/Wizz közvetlen járataival

Szállás lehetőségek:

Hotel Madrisol **
A Madrisol hotel épülete Madrid történelmi központjában található, pár méterre a Puerta del Sol tértől. A szálloda minden szobája az utcára néz, és ingyenes vezetékes internettel rendelkezik.

Elhelyezés: kétágyas szobában

Ellátás: reggeli

Ár: 10 900 Ft/fő/éj-től


Hotel Regente ***
A Regente Hotel épülete a híres madridi Gran Via sugárúton található, 400 méterre a Puerta del Sol tértől. A szálloda praktikus szobáiban műholdas televízió és Wi-Fi csatlakozás található.

Elhelyezés: kétágyas szobában

Ellátás: reggeli

Ár: 11 900 Ft/fő/éj-től


Hotel Catalonia Gran Via ****
A Catalonia Gran Via szezonális tetőtéri medencéjéből a Gran Via sugárútra nyílik kilátás. Vendégeit ingyenes Wi-Fi, wellnessközpont és egy kis edzőterem várja. A szálláshely Madrid központjában, a Puerta del Sol és a Plaza de Cibeles terek között helyezkedik el.

Elhelyezés: kétágyas szobában

Ellátás: reggeli

Ár: 17 900 Ft/fő/éj-től


The Palacio Real Apartment *** - comfort
Fekvése: belvárosi, királyi palota közelében

Elhelyezés: stúdióban (4 fő)

Ár: 5 500 Ft/fő/éj-től


További információért és ajánlatért keresse irodánkat a 429 2000-es telefonszámon, vagy küldjön email-t a morea@morea.hu címre!

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu