Spanyolország - Európa

Barcelona városlátogatás

Barcelona városlátogatás

Barcelona a spanyolországi tartomány, Katalónia fővárosa, a világ egyik legkedveltebb úti célja. A város sokszínűsége, a rengeteg látnivaló valamint páratlan gasztronómiája elbűvöli az ide érkezőket. A nyüzsgő Ramblas, Gaudi építészeti remekei varázslatos élménnyel ajándékoznak meg mindenkit. Töltsenek el egy napot a Barcelona közelében található PortAventura vidámparkban, amely az ide látogató felnőttek és gyermekek kedvenc helye. Foglalása mellé most ajándék egy napos PortAventura belépővel!

Részletek >

Madrid városlátogatás

Madrid városlátogatás

Spanyolország világhírű fővárosa hosszú ideig Barcelona árnyékában húzódott meg, az utóbbi években azonban mind jobban kedveltebbé válik a turisták körében. Nem véletlenül, hiszen Madrid a világ egyik legélhetőbb fővárosa, legendás éjszakai életével, sok parkjával, virágaival, és mosolygós, kedves emberekkel. Ha most nálunk foglalja spanyolországi városlátogatását, akkor ajándékba adjuk a Balestet/Betegség/Poggyász biztosítását a teljes időszakra! További információért keressen minket!

Részletek >

Dél-Spanyolországi körutazás egyénileg– Andalúzia Fly & Drive

Dél-Spanyolországi körutazás egyénileg– Andalúzia Fly & Drive

Fly&Drive, azaz repülj és járd be autóval a Dél-Spanyolországban található Andalúzia mesés vidékét! Ezen a körutazáson Andalúzia legszebb városai szerepelnek a gazdag és változatos programkínálatban: Malaga, Ronda, Gibraltár, Sevilla, Córdoba és Granada felfedezése csak Önre vár!

Részletek >

Spanyolország - Costa Del Sol. Fly & Drive és családi nyaralások.

Spanyolország - Costa Del Sol. Fly & Drive és családi nyaralások.

Családi nyaralást tervez külföldön? Válassza a spanyol Costa del Sol partját, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való szórakozást a csodálatos mediterrán partvidék szállodáiban! Rendkívül kedvező csomagajánlatunkban 4 szállást kínálunk, így mindenki megtalálja a kedvére való megoldást!

Részletek >

Spanyolország - Costa Dorada. Fly & Drive és családi nyaralások.

Spanyolország - Costa Dorada. Fly & Drive és családi nyaralások.

Töltsön egy felejthetetlen nyaralást Spanyolország egyik legszebb tengerpartján, Costa Dorada-n! A katalán aranyparton végtelen hosszú, sima, finom aranyhomokos strandok sorakoznak, de itt nem csak a fürdőzni vágyók találják meg a tökéletes kikapcsolódást: számos látnivaló található itt, amelyeket mindenképp érdemes megnézni. Itt található a felnőttek és gyermekek egyik kedvence, a PortAventura, mely a világ egyik legjobb vidámparkja, valamint számos csúszdapark, delfinárium, festői halászfaluk, Tarragona, a világörökség részét képező város, a szintén a világörökség részét képező monumentális, és igen érdekes Poblet kolostora teszik felejthetetlenné a nyaralást a család minden tagja számára.

Részletek >

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu