Lisszabon - és az Atlanti-óceán bűvöletében - Portugália - Európa

Kategóriák: Városlátogatás

Idén nyáron is csábít Portugália hangulatos mediterrán fővárosa, ahol kellemes tengerparti klíma és egy izgalmas mediterrán nagyváros vár arra, hogy egy rövid kirándulás keretében felfedezzék! Ismerje meg egy hosszú hétvége keretében a közel 2000 éves múltra visszatekintő portugál fővárost, Lisszabont, mely zegzugos utcácskáival és apró fehér házaival mindenkit rabul ejt!

Lisszabon és az Atlanti-óceán bűvöletében

5 nap/4 éjszaka

Utazás: repülővel

Szállás típusa: hotel***

Ellátás: büféreggeli

Indulási időpontok: 2014. augusztus 16.

Utazás: TAP közvetlen menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 3*os szállodában

Ellátás: büféreggeli

Minimum létszám: 20 fő

Program:

1. nap: Budapest-Lisszabon
Elutazás Budapestről a menetrendtől függően. Transzfer a szállodába, szabadidő.

2.nap: Lisszabon
A reggeli után félnapos városnézés Lisszabonban. A szépséges VII. Edward Park és az elegáns Marquis de Pombal teret átszelve, a Rossio negyed felé autóbuszozunk. Az ódon katedralistól gyalogosan folytatjuk a programot, a Se mellett elhaladva érkezünk a Szent György várba (a belépő helyszíni fizetés ellenében), hogy élvezhessük a főváros lenyűgöző panorámáját és az Alfama negyed festői sikátorain jutunk vissza az autóbuszhoz. A Tejo partján a manuelin stílus remeke, az UNESCO világörökség Jeronimos székesegyház és kolostor (az utóbbiba a belépő helyszíni fizetés ellenében), majd a Belém torony és a Felfedezések Emlékműve képezik az utolsó közös látnivalókat. Délután szabadidő egyéni felfedezésekre.

3. nap: Lisszabon- Sintra
A reggeli után szabadidő további sétákra, vagy fakultatív egész napos kirándulás. Az UNESCO világörökség Sintra az ország legromantikusabb szeglete. Utunk első állomása a Tejo partján magasodó monumentális Krisztus szobor, ahonnan fantasztikus panoráma tárul elénk. A vadregényes fekvésű nyaralóhelyen a XIV. századi királyi palota (a belépő helyszíni fizetés ellenében) termeiben régmúlt korokba repít bennünket a képzelet. Rövid szabadidő után Európa legnyugatibb pontjától, a Cabo da Rocatól elkészíthetjük utazásunk legszebb fotóit. Hazafelé Cascais előkelő villáiban és a halászkikötő látványában gyönyörködhetünk. Este fakultatív fado est vacsorával. Szállás Lisszabonban.

4. nap: Lisszabon –Óbidos-Batalha-Nazare-Fátima
A reggeli után szabadidő, vagy fakultatív egész napos kirándulás Óbidos?Batalha?Nazare?Fátima csodáinak felfedezésére. Óbidos városának bájos fehér házikóit középkori városfal övezi, majd az UNESCO világörökség Batalha kolostort (belépő helyszíni fizetés ellenében), a portugál gótika gyöngyszemét tekintjük meg. A hangulatos halászfalu Nazaré után, Fátima világhírű zarándokhelyéről térünk vissza a fővárosba. Szállás Lisszabonban.

5. nap: Lisszabon-Budapest
Reggeli, majd rövid szabadidő. Transzfer a repülőtérre,hazautazás a menetrend függvényében.


Egyágyas felár: 40.000
3 vacsora felár: 16.500
4 vacsora felár: 22.000
Sintra kirándulás (min. 15 fő ): 14.900
Fado est tradicionális vacsorával (min. 15 fő ): 23.900
Óbidos-Batalha-Nazaré-Fátima kirándulás (min. 15 fő ): 17.900
Repülőtéri illeték: 56.000
A programban jelzett belépők ára: kb. 30 EUR

Részvételi díj: 139.900 Ft/fő helyett 119.900.- Ft/főtől

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu