Szicília felfedezése, csoportos városlátogatás - Olaszország - Európa

Kategóriák: Városlátogatás

Ha egy elményekben gazdag és izgalmas tengerparti nyaralást tervez, ajánljuk a Szicilíában található Catania felfedezését, hiszen amellett, hogy a város lenyűgöző szépségű, a mediterrán városban tavasz végétől ősz elejéig gyönyörű idő és kellemes tengerpart várja az ide látogatókat. A sokszínű történelmi látnivalók és hangulatos városrészek mellett - ahogy Olaszországban mindenhol-, itt is fantasztikus gasztronómia bűvöli el a kirándulókat!

Szícilia

csoportos városlátogatás


Dátum: 2015. április 11-14., május 15-18.

Időtartam: 4 nap/3 éj

Utazás: közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal Cataniába

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4* szállodában

Ellátás: félpanzió

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Min. létszám: 20 fő
Programleírás

1. nap: Utazás Cataniába Elutazás Budapestről, érkezés Cataniába a kora reggeli órákban. Transzfer Cataniába, gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel. Catania a sziget második legnagyobb városa, mely gyönyörű barokk épületeinek köszönhetően az UNESCO Világörökségei között szerepel. Hangulatos üzletei, pezsgő éjszakai élete miatt a Dél Milánójának is nevezik. Szabadidő, majd transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Vacsora a szállodában. Szállás Aci Trezzában (3 éj).

2. nap: Taormina és az Etna vulkán Reggeli a szállodában, majd utazás Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánjához 1800 méteres magasságba (innen fakultatív utazási lehetőség 3000 méterre felvonóval és/vagy terepjáróval – minden esetben a vulkáni tevékenység és az időjárási viszonyok függvénye). Délután kirándulás Taorminába, a Szicília „gyöngyszemének” nevezett kisvárosba. Séta, városnézés, mely során többek között a Csontváryt is megihlető görög-római színházat is felkeresi a csoport. Rövid szabadidő, majd visszautazás a szállodába. Vacsora a szállodában.

3. nap: Siracusa és Noto Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás Siracusába, a Jón-tenger partjának legdélibb nagyvárosába. Cicero szerint ez a „legnagyobb görög város, és mind közül a leggyönyörűbb”. Siracusa ősi belvárosa ma a Világörökség része. Hajókirándulás az Ortigia-szigetnél, majd továbbutazás Notóba. Palotáinak lenyűgöző homlokzataival, a dómmal, díszes erkélyeivel igazán elbűvölő barokk kisváros. Visszautazás, majd vacsora a szállodában.

4. nap: Catania Reggeli a szállodában, transzfer repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Részvételi díj:

Kétágyas: 159 900.- Ft/fő

Egyágyas: 179 900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő

kirándulások autóbusszal, hajójegy Siracusában, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, belépőjegyek, a szállodában fizetendő

kötelező idegenforgalmi adó (1 EUR/fő/éj).

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu