Nápoly és Sorrento felfedezése - Olaszország - Európa

Kategóriák: Városlátogatás

A Nápoly és Sorrento városlátogatás során Olaszország talán rövidke, de annál változatosabb és gyönyörűbb tengerparti szakaszát fedezhetik fel a Tirrén-tenger mentén, ahol a természet és ember egyaránt maradandót alkotott. Ismerje meg a különleges utazás során é az egyedülálló Amalfi-partot, Capri mesés szépségét és a Vezúv tenger fölé magasodó vulkáni kúpját!

Nápoly és Sorrento felfedezése


Időtartam: 4 nap/3 éj.

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal.

Repülési idő: Kb. 1,5 óra.

Elhelyezés: Háromcsillagos szállodában, Sorrentóban.

Ellátás: Félpanzió.

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 24 fő (fakultatív programoknál: 15 fő).
Programleírás:

1. nap: Sorrento Érkezés Nápolyba a kora reggeli órákban, városnézés,majd transzfer Sorrentóba. Szabadidő Sorrentóban vagy fakultatív félnapos autóbuszos kirándulás Amalfiba, a lenyűgöző partvidék nevét adó kis-városba, Campania tartomány és egész Olasz-ország egyik leghíresebb idegenforgalmi központjába. A program részvételi díja belépők nélkül 15 900 Ft/fő. Szállás Sorrentóban (3 éj).

2. nap: Capri Szabadidő Sorrentóban vagy fakultatív kirándulás Capri szigetére. Utazás hajóval a szigetre. Séta Anacapriban, a sziget hangulatos kisvárosában. Lehetőség Axel Munthe villájának megtekintésére (belépő a helyszínen fizetendő), majd séta Capri városkában, a híres Piazettán, valamint Augustus császár kertjében, ahonnan csodálatos a kilátás a Faraglioni sziklákra. A szigeten a környék jellegzetes likőrjének, a Limoncellónak kóstolására is lehetőség nyílik. A program részvételi díja belépők nélkül 28 900 Ft/fő. További fakultatív, helyszínen fizetendő, programlehetőség: csónaktúra a sziget partjai mentén.

3. nap: Pompei és a Vezúv Szabadidő Sorrentóban vagy fakultatív kirándulás Pompeibe és a Vezúvhoz. Egész napos program, mely az i.sz. 79. augusztus 24-én kitört Vezúv tűzhányóból kiáramló hamu és lávakő fedte város XVIII. század közepén napvilágra került maradványainak megtekintésével kezdődik. Innen utazás busszal a Vezúvra, útközben jellegzetes, mediterrán – borkóstolóval egybekötött – ebéd a Vezúv Nemzeti Parkján belül található hangulatos, családi vezetésű borászatban. Kirándulás a Vezúvra, gyalogtúra a csúcsra, ahol a kb. 700 méter átmérőjű, kb. 250 méter mély tölcsér alakú kráter tekinthető meg. A program részvételi díja belépők nélkül 23 900.- Ft/fő.

4. nap: Nápoly, utazás Budapestre Reggeli után transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre.

Részvételi díj:

Kétágyas elhelyezéssel: 149 900.- Ft/fő

Egyágyas elhelyezéssel: 179 900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára félpanzióval, reptéri transzfer, panoráma városnézés Nápolyban*, magyar idegenvezető, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, kötelező idegenforgalmi adó, mely a szállodában fizetendő.

*A nápolyi panorámás városnézés során látható nevezetességek: panoráma körút a városban, majd kellemes séta Nápoly legszebb városnegyedében, a Posillipo hegygerincen, ahonnan csodás kilátás nyílik az egész öbölre és szigetre.

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu