Barangolás az olasz és a francia riviérián - Ligúria és Cote d´Azur - Olaszország - Európa

Kategóriák: Városlátogatás

A gyönyörű tengerparton és az ismert városokon kívül más, kevésbé ismert látnivalókat is találunk a Riviérán: a domboldalakba és hegyekbe ékelődő bájos kis falvak világa, mesélő középkori várak, erődök, hangulatos, illatos piacok, fesztiválok, múzeumok és kézműipari csodák várnak ránk ezen a csodálatos és színes vidéken!

Barangolás az olasz és a francia riviérián - Ligúria és Cote d´Azur

4 nap / 3 éj

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

Indulási időpont: 2014. szeptember 18-21.

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal Milánóba

Repülési idő: Kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában, Olaszországban

Ellátás: Félpanzió a szállodában (ital nélkül)

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 12 fő


Program:

1. nap: Genova-Rapallo-Portofino
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Érkezés Milánóba. Transzfer Genovába, közben
reggeliszünet az autópálya mentén található éttermek egyikében (transzferidő kb. 2 óra). Városnézés helyi idegenvezetővel. Séta a régi kikötői városrészben a pompás reneszánsz paloták és templomok között.
Városnézést követően szabadidő Genovában, ebédelési lehetőség, majd transzfer Rapallóba, ahonnan hajón továbbutazás Portofinóba. Városnézés, majd vissza hajóval Rapallóba. Transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása, vacsora a szállodában.

2. nap: Monaco
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás Monacóba, a világ második legkisebb országába. Városnézés helyi idegenvezetővel (többek között a Hercegi Palota, a neoromán stílusú katedrális
megtekintése, ahol több korábbi monacói herceg sírja is található). Visszaérkezés a szállodába a kora esti órákban, vacsora.

3. nap: Nizza - Cannes
Reggeli a szállodában, egész napos kirándulás Nizzában és Cannesban. Nizzába
elsősorban csodálatos strandja, fényűző világa miatt érdemes utazni, de a kirándulás során megismerhetjük Nizza igazi arcát, múlját is. Nizza óvárosa, Vieux Nice, számos titkot őriz és szépséget rejt, kezdve a csodálatos barokk templomoktól, a Garibaldi téren át a barokk Palais Lacrais flamand
faliszőnyegekig. Cannes a Francia Riviéra leghíresebb városa. Az Esterel vörös sziklái és a Földközi-tenger kék hullámai határolják. A csodálatos környezet és az igen enyhe klíma már a XIX. század elején idecsábította az angol arisztokráciát a tél kellemes eltöltésére, így érthető a kis halászfalu igen gyors fejlődése, a számos villa, palota, elegáns szálloda építése. Cannes egyik fő vonzereje a sok kellemes, homokos strand, az elegáns, pálmafákkal szegélyezett sétányok, de Cannes óvárosa és a régi kikötő a csillogás ellenére megőrizte eredeti szépségét. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.
4. nap: Milánó

Reggeli a szállodában, transzfer Milánóba (transzferidő kb. 3 óra). Érkezés Milánóba, rövid szabadidő, ebédelési lehetőség, majd gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel. Milánó Olaszország második legnagyobb városa, a divat, az ipar, a kereskedelem, a pénzügyek és a szórakozás városa. Milánó Olaszország „gépterme”, mely gazdag múlttal és történelemmel, színes művészeti hagyományokkal és kultúrával várja látogatóit. Szabadidő, vásárlási lehetőség, majd transzfer a repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre, a késő esti órákban.

Részvételi díj:
Kétágyas elhelyezéssel: 167 900.- Ft/fő
Egyágyas elhelyezéssel: 212 900.- Ft/fő
Felnőtt pótágyon: 153 900.- Ft/fő
Gyermek (4-8 év) pótágyon: 143 900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalma:

  • repülőjegy,
  • szállás 3 éjszakára félpanzióval,
  • transzferek,
  • a programban szereplő kirándulások autóbusszal,
  • hajójegy,
  • magyar idegenvezető,
  • útlemondási biztosítás.


A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illeték: 28.000 Ft/fő,
  • belépőjegyek,
  • a szállodában fizetendő kötelező idegenforgalmi adó.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000


Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu