Olaszország - Európa

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkánát mindazoknak ajánljuk, akik nem egy szokványos nyaralásra vágynak, hanem egy igazán különleges élményre, amihez nem is kell olyan messzire utazni. Olaszország gyöngyszeme, felfedezni való csodák tárháza – a kultúra, az építészet, a gasztronómia, a gyönyörű panoráma mind Toszkána vidékének páratlan látványosság. Finom napsütés, a ciprusok illata, kanyargó lankás utak, csodálatos középkori városok szűk utcácskákkal és a trattoriák áradó frissen pörkölt kávé illata… Akik szeretnek nézelődni, sok mindent megélni, kellemes éttermekben jókat enni-inni és sokat sétálni, ott a helyük!

Részletek >

Nápoly és Sorrento felfedezése

Nápoly és Sorrento felfedezése

A Nápoly és Sorrento városlátogatás során Olaszország talán rövidke, de annál változatosabb és gyönyörűbb tengerparti szakaszát fedezhetik fel a Tirrén-tenger mentén, ahol a természet és ember egyaránt maradandót alkotott. Ismerje meg a különleges utazás során é az egyedülálló Amalfi-partot, Capri mesés szépségét és a Vezúv tenger fölé magasodó vulkáni kúpját!

Részletek >

Róma, az örök város

Róma, az örök város

Róma az örök város, melyet az európai kultúra bölcsőjének is neveznek, számos csodás látnivalóval várja az ide érkező turistákat. Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Capitolium, csak néhány a rengeteg római nevezetesség közül, amit egyszer mindenkinek látni kell.

Részletek >

Toszkána. Toszkán varázslat - villa bérlés különleges helyszíneken.

Toszkána. Toszkán varázslat - villa bérlés különleges helyszíneken.

Toszkánát mindazoknak ajánljuk, akik nem egy szokványos nyaralásra vágynak, hanem egy igazán különleges élményre, amihez nem is kell olyan messzire utazni, akár nagyobb családdal vagy baráti társasággal indulnak útnak! Olaszország gyöngyszeme, felfedezni való csodák tárháza – a kultúra, az építészet, a gasztronómia, a gyönyörű panoráma mind Toszkána vidékének páratlan látványossága. Finom napsütés, a ciprusok illata, kanyargó lankás utak, csodálatos középkori városok szűk utcácskákkal és a trattoriákból áradó frissen pörkölt kávé illata… Akik szeretnek nézelődni, sok mindent megélni, kellemes éttermekben jókat enni-inni és sokat sétálni, ott a helyük!

Részletek >

Nápoly - Capri. Az örök szerelem szigete.

Nápoly - Capri. Az örök szerelem szigete.

Kevés helyen találhatunk olyan csodákat, mint Dél-Olaszország, azon belül is Nápoly és Capri környékén, amelyek méltán teszik híressé a vidéket, ahol az öblök és a hegyvidékek természeti csodái, a várak és az antik épületek, a konyhaművészet és a népművészet egyaránt elvarázsolja az ide látogatókat, a hangulatos kis városkák bájáról nem is beszélve! Fedezze fel a festői szépségű kis szigetet, Caprit is, ahol egy egész napos kirándulás keretében ismerheti meg a nevezetességeit!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu