Németországi romantikus túra - Németország - Európa

Fedezze fel egy romantikus túra keretében Németország legszebb tájait! Festői kastélyok, lélegzetelállító alpesi panoráma, hangulatos történelmi kisvárosok teszik felejthetetlenné az egyedülálló romantikus hangulatot!

Németországi romantikus túra

Exkluzív csoportos körutazás, garantált indulási időpontok angol nyelvű idegenvezetéssel, 4*-os szállodákban!

7 nap / 6 éjszaka


Indulási időpont: 2014. augusztus 31.
Program:

1.nap. Megérkezés a frankfurti repülőtérre, transzfer a szállodába. Este 19:00-kor üdvözlő vacsora a szállodában, találkozás az idegenvezetővel.

Szállás: Hotel Mövenpick Frankfurt City****

2.nap. Reggel utazás Frankfurtból Heidelberg-be, ahol megtekintjük a lenyűgöző várat és az egyik legszebb egyetemváros belvárosát. Majd továbbutazás Freiburg-ba.

Szállás: Park Hotel Post ****

3.nap. A reggelit követően, Freiburg óvárosának és székesegyházának felfedezése. Innen tovább utazás a festői Titi Tóhoz, amely a Fekete erdő szélén fekszik. Itt nemcsak arra lesz lehetőség, hogy megkóstoljuk a híres Fekete erdő tortát egy kávé kíséretében, hanem az elkészítését is elsajátítathatjuk.  Majd az „Órák Parkjába” visz utunk, ahol a világ legnagyobb kakukkos órájával találkozunk. Következő megálló Lindau szigete, ahol csodálatos kilátás nyílik az Alpokra. A nap utolsó megállója Füssen.

Szállás: Hotel Hirsch ****
4.nap. A nap a mesebeli Neuschwanstein kastélynál kezdődik, amit II. Lajos (Őrült Lajos király) építetett. Ezután pedig a művészetéről és Passiójátékairól híres Oberammergau-t fedezzük fel. Ezt követi az Ettal bencés kolostor és apátság és a Wieskirche zarándok templom megtekintése, majd a helyi sajtgyárban adódik lehetőség a sajtkóstolásra. A napot Garmisch-Partenkirchen-ben zárjuk, ami nem csak fantasztikus történelmi városközponttal de Németország legmagasabb pontjával is büszkélkedhet, ez a híres 2.962 méter magas Zugspitze.

Szállás: Rheinischer Hof ****

5.nap. A délelőtt az Alpok ékszerdobozának tartott Innsbruck-i városnézéssel kezdődik. Alternatív programként van lehetőség felmenni a Zugspitze-re (ezt a program nem tartalmazza). A délután folyamán utazás Münchenbe, közben a Linderhof-i kastély megtekintése amit szintén II. Lajos bajor király építetett.

Szállás: Hotel Excelsior ****+
6.nap. Reggeli után München főbb nevezetességeinek megtekintése, Marienplatz és környéke. Délután szabad program, majd az estét egy bajor vacsorával zárjuk.

Szállás: Hotel Excelsior ****+

7.nap. Bőséges reggelit kővetően folytatjuk utunkat a középkort idéző Rothenburgba. A régi hagyományokat őrző városkában biztosan megkóstolhatjuk a schneeballen-t, a város specialitását is. Az utazás a frankfurti repülőtéren zárul délután 18:00-kor.

Részvételi díj: 359 500.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • transzfert a frankfurti repülőtérről a szállodába,
 • minibuszos utazást az egész körutazás alatt,
 • angol nyelvű idegenvezetést az egész körutazás alatt,
 • szállásokat a fent említett szállodákban,
 • reggelis ellátást,
 • a fent említett kirándulásokat,
 • üdvözlő vacsorát Frankfurtban és bajor vacsorát Münchenben,
 • a Heidelberg, Neuschwanstein, és Linderhof-i kastély belépőket,
 • a feketeerdő torna elkészítési tanfolyamot,
 • a kakukkos óra belépőt,
 • a sajtgyár belépőt,
 • schneeballen kóstolást.

Pótágyon a 3. főnek 10 % kedvezmény.

Egyágyas felár: 97 700.- Ft/fő.

Garantált indulás max.24 fő.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu