Felejthetetlenkalandok a Legoland-ben! - Németország - Európa

A németországi Legoland - A látványosságok kockaháza Budapesttől nem messze, közel 800 km-re található München és Stuttgart között Legoland. Az óriás játékpark mintegy 26 focipályának megfelelő területen helyezkedik el és hasonlóan Disneylandhez, itt is témákra van osztva a park, hogy minden korosztály megtalálja a szórakozását!

Felejthetetlen kalandok a Legoland-ben!

3 nap/2 éjszaka

LEGOLAND 8 témára van felosztva, természetesen a lényeg a LEGO, az alap építőelem. Az ide érkezőknek érdemes felfedezni a hullámvasutat, a vízi attrakciókat, vagy elveszni a Miniland-en, ahol híres országok, városok és tájak kicsinyített másával találkozhatunk, természetesen legóból. Érdekesség, hogy a Minilandhez több mint 25 millió legót használtak fel a készítők!
Utazás: egyénileg autóval (Bp.-810 km)

Létszám: 2 felnőtt + 2 gyermek (3-11 éves kor között)

Szállás lehetőség: Arcadia Hotel Günzburg ***

10 percnyi autó útra a parktól

Elhelyezés: kétágyas pótágyazható szobában

Ellátás: reggeli

+ 2 napos Legoland belépő az egész család részére!

A témapark részei:

1. Bejárat

Már a bejáratnál hamisítatlan legótornyok és zászlók jelzik az ide érkezőknek, hogy egy különleges világba csöppennek bele. Javasolt legalább egy teljes napot szánni arra, hogy bejárható legyen ez a csodálatos park!

2. Miniland - A központi park

A központi parkban igazi Gullivernek érezhetjük magunkat a törpék földjén, ahol híres országok, városok és tájak kicsinyített másával találkozhatunk amikor belépünk a parkba. Különböző nemzetiségek és jól ismert épületek kerültek egymás mellé, 1:20 arányban lekicsinyítve, legóból gyúrva, mint Frankfurt, a berlini Reichstag, a Müncheni reptér, Hollandia, Svájc vagy akár Velence.

3. Képzelet földje

Itt nem csak a kreativitásukat élhetik ki a látogatók, hanem erőpróbákkal is találkozhatnak, akár megépíthetik saját autójukat és rögtön ki is próbálhatják!

4. LEGO X-TREME

X, azaz EXTRA NAGY területről van szó, ahol minden gyorsabb, nagyobb és még több izgalmat jelent, mint a többi terület. A családi szórakozás mellett, itt már az idősebb gyerekek számára is külön programok vannak!

5. Lovagi királyság

Egy különleges felvonóhídon keresztül indul az utazás a múltba, ahol, mint amesékben, megülhetjük a sárkányokat és rengeteg középkori szokással ismerkedhetünk meg, mindezt természtesen LEGO-módra.
6. Kalandpark

A vad dzsungelben mindenhol fák, bokrok és vadállatok veszik körül a szafari hódítóit, akik az igazi nagyvadakat fedezhetik fel, teljes biztonságban, hiszen itt is minden legóból készült.

7. Kalózföld

A kalózpark a legnagyobb kiterjedésű terület Legolandben, mintegy 5.000 négyzetméter áll az ifjú lakózok rendelkezésére.

8. LEGO város

LEGO városba látogatni elengedhetetlen, ha már itt jár az ember. Hatalmas daruk, autók és repülőgépek, gyárak és autópályák várják, hogy felfedezzék kicsik és nagyok.

Morea-tipp

Látnivalók útközben:

Csipkerózsika kastélya, a neuschwansteini kastély
BMW múzeum, München
Bavaria Filmstúdió, München

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!
Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu