Skóciai Kastélyok körutazás Pünkösdkor- Fly& Drive - Nagy-Britannia - Európa

Kategóriák: Körutak

Fly&Drive programunk keretében a meseszerű Skóciába invitáljuk, ahol 5 nap alatt lehetősége nyílik autóval végigjárni a vidék vadregényes tájait, miközben több száz éves, lenyűgöző szépségű kastélyokban pihenhet meg. Páratlan természeti látnivalók, fenséges panoráma, gyönyörű építészeti remekek és galériák, műalkotások végtelen sora garantálja a különleges élményt!

Skóciai Kastélyok körutazás - Fly& Drive

5 nap/ 4 éjszaka
Utazás: repülővel

Időpont: 2013. május 19-23.

Az időpont nem fix, lekérésre más dátumra is tudunk ajánlatot készíteni.

Program:

1. nap: Megérkezés Edinburgh repülőterére, a bérelt autó felvétele majd indulás Innerleithen felé. Szállás: Traquair House. Edinburgh – Innerleithen 54 km.

2. nap: Edinburgh és környéke felfedezése. Érdemes megtekinteni az Edinburgh kastélyt, a falakon belül a Szt. Margit-kápolnát, a Sors kövét (koronázási kőnek is nevezik) és a skót koronázási ékszereket; valamint az óvárost és a György-korabeli újvárost nagyszerű múzeumokkal és művészeti galériákkal. Az Edinburgh kastély és a Linlithgow várpalota a Scotland Explorer kártyával ingyenes! Szállás: Traquair House.

3. nap: Indulás Inverness felé. Útközben lehetőség van whisky kóstolásra Glenfiddich, McCallan, és Grants-ben. Az út során megtekinthető a Brodie és Cawdor kastély, majd érkezés a Skót Felföld fővárosába, Inverness-be. Az Urugrath Castle és a Stirling kastély a Scotland Explorer kártyával ingyenes! Szállás: Dornoch Castle Hotel. Innerleithen – Dornoch 360 km.

4. nap: Inverness felefedezése, ahol érdemes pár órát eltölteni városnézéssel a folyóparton. Inverness-ben végződik a Kaledóniai-csatorna, amely az Északi-tengert az Atlanti-óceán öblével köti össze. Tovább haladunk Oban felé ahol ne hagyjuk ki a város leghíresebb nevezetességét, aMcCaigs Tornyot, ahonnan pompás kilátás nyílik a tenger felé. Fort George és Dunstaffnage Castle a Scotland Explorer kártyával ingyenes! Szállás: Barcladin Castle. Dornoch – Oban 244 km.

5. nap: Visszaérkezés Edinburgh-ba, ahol a bérelt autó leadása után hazautazás Budapestre.

Traquair HouseDornoch Castle HotelBarcladin CastleRészvételi díj: 219.900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

  • a repülőjegyet,
  • illetéket,
  • 4 éjszaka kastély szállást,
  • autóbérlést Vauxhall/Insignia vagy hasonló kategóriára,
  • és a 3 napos Historic Scotland Explorer Kártyát.

Az időpont nem fix, lekérésre más dátumra is tudunk ajánlatot készíteni!

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu