Kettesben Skócia varázslatos tájain - Fly & Drive körutazás - Nagy-Britannia - Európa

Kategóriák: Körutak

Fly&Drive programunk keretében a meseszerű Skóciába invitáljuk, ahol 7 nap alatt lehetősége nyílik autóval végigjárni Skócia leghíresebb nagyvárosait és a skót felföld gyönyörű vidékét. Páratlan természeti látnivalók, fenséges panoráma, gyönyörű építészeti remekek, műalkotások végtelen sora garantálja a különleges élményt!

Kettesben Skócia varázslatos tájain

Fly & Drive körutazás

7 nap/ 6 éjszaka
Utazás: a KLM menetrendszerinti járatával

Útvonal:

Budapest – Amszterdam – Glasgow

Edinburgh – Amszterdam – Budapest

Program:

1. nap: Glasgow

Délelőtt megérkezés Glasgow repülőterére, a bérelt autó felvétele majd check in a szállodába. Délután Glagow felfedezése. Ajánlott látnivalók: George Square, Glasgow Cathedral and Necropolis, Pollok House, Provand´s Lordship, Botanic Gardens, Piping Centre, Tenement House.

2. nap: Glasgow – Oban 170 km

Reggeli után check out a szállodából és megkezdődik az utazás észak felé. Az első megálló Loch Lomond-nál Nagy-Britannia legnagyobb tavánál csodás hegyekkel körülvéve. Majd Inveraray-ben érdemes megtekinteni a Campbell-klán kastélyát. Este megérkezés Oban-ban, szállás elfoglalása.

3. nap: Oban – Mull an Iona 45 km

Oban kikötőjéből kirándulás a környező szigetekre. Oban-t a „Szigetek kapujának” is nevezik, századok óta fontos kikötőváros. Innen utazás a Mull-szigetre, mely Skócia harmadik legnagyobb szigete, majd átkelés az Iona-szigetre, mely különleges helyet foglal el Skócia történelmében. Szent Columba és hívei 563-ban hajóztak át az ír szigetről és itt rakták le a kereszténység alapjait. Vissza a szállodába, Oban.
4. nap: Oban – Glen Coe – Fort William 70 km

Reggeli után utazás a híres (Road to the Isles) a Skót Felföld romantikus, tavakkal teli völgyein át, majd megérkezés Fort William-be. Check in a szállodába.

5. nap: Fort William - Inverness 105 km

Indulás Inverness felé útközben lehetőség van Whisky kóstolásra Glenfiddich, McCallan, és Grants-ben. Megtekinthető a Brodie és Cawdor kastély.Majd érkezés a Skót Felföld fővárosába Inverness-be. Check in a szállodába.

6. nap: Inverness – Stirling / Edinburgh 252 km

Délfelé vesszük az irányt, Stirlingbe, a kastély megtekintése, mely I. Sándortól VI. Jakabig kedvelt lakóhelye volt a skót királyoknak. Majd megérkezés Edinburgh-ba, a szállás elfoglalása után érdemes megtekinteni az Edinburgh kastélyt, a falakon belül a Szt. Margit-kápolnát, a Sors kövét (koronázási kőnek is nevezik) és a skót koronázási ékszereket; valamint az óvárost és a György-korabeli újvárost nagyszerű múzeumokkal és művészeti galériákkal.

7. nap: Edinburgh

Reggeli után check out, a bérelt autó leadása a repülőtéren majd hazautazás Budapestre.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu