Belföldi hosszú hétvégék- Sárvár - Magyarország - Európa

Kategóriák: Üdülések

A négycsillagos Park Inn by Radisson Sárvár Nyugat - Magyarország szívében a gyógy- és wellness fürdőjéről híres Sárvár központjában található. A régió és a szálloda számos látnivalót és programot kínál az ide látogatók számára. A sárvári gyógyfürdő a feltöltődés, a rekreáció és a gyógyulás központja: fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék, csúszdák, európai szintű wellness- és gyógyászati kezelések, gyermek-és ba-bavilág kényezteti a látogatókat.

A 2006-ban épült 223, többségében erkélyes szobás szálloda minden igényt kielégít, számos összenyitható, családi szoba, apartmann, lakosztály és természetesen mozgáskönnyített szoba áll rendelkezésre.
Szolgáltatások:

  • Szállás az árnak megfelelő kategóriájú szobában
  • Gazdag büféreggeli
  • Napi belépő a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe és annak fitness termébe – több mint 5000 m2 vízfelület fedett és szabadtéri gyógy- és élménymedencék, 25 m-es úszómedence, pezsgőfürdő, hullámmedence, csúszdapark a Fürdőépületben, strandmedence, csúszdák (köztük 3 új órisáscsúszda), fejesugró öböl, külső hullámmedence, sportpályák: strandfoci, strandröplabda, petanque (szauna külön fizetendő)
  • Fürdőköpeny az egész tartózkodás alatt
  • Ingyenes szélessávú internet csatlakozási lehetőség (WLAN)
  • Egyedileg szabályozható légkondicionáló
  • ÁFA

Az ár nem tartalmazza az IFA-t, amely 400,-Ft/fő/éj és 18 éves kor felett fizetendő.További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu