Belföldi hosszú hétvégék- Hévíz - Magyarország - Európa

Kategóriák: Üdülések

Hévíz a nyugat-magyarországi régió legismertebb fürdővárosa, melyet az itt található, Európában is egyedülálló gyógyító melegvizes tava és annak egyedi atmoszférája tesz igazán különlegessé. Kényeztesse testét-lelkét ebben a festői környezetben, Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness szál-lodájába: a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz***** akciós csomagajánlatokkal várja!

Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness szállodája egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Az ötcsillagos Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz 222 szobával és 10 lakosztállyal, tökéletes kényelemmel várja Önt!Mindössze néhány percnyi sétára Európa legnagyobb természetes termálvízű tavától, egyedülálló környezetben, egy 17 hektáros park közepén Ön is elfelejtheti a mindennapok gondjait! Kerüljön újra egyensúlyba önmagával és kényeztesse magát a Spa részlegen egy masszázzsal, frissüljön fel medencékben és lazuljon el a kellemes atmoszférájú relax termekben.Engedje, hogy a víz gyógyító erejének segítségével teste és lelke újra elérje a harmóniát!

Szolgáltatások:

 • a büféreggelit és büfévacsorát
 • fürdők (belső-, külsőmedence, termálfürdők, RelaxBad – panoráma ablakkal), szaunák (laconium,
  gőzfürdő, aroma-fény szauna, finn szauna részben térítésmentes rituálés felöntésekkel, infraszauna, kerti szauna, élményzuhanyok - Whirpool)
 • a fitnessterem használatát
 • a fürdőköpeny térítésmentes használatát az egész tartózkodás alatt
 • az aktuális heti térítésmentes sport és wellness programokat
 • egy üdvözlőitalt, gyógytea-kínálatot
 • a felszolgálási díjakat
 • fedett parkolást
 • és az ÁFÁ-t.

Külön fizetendő az idegenforgalmi adó: kb. EUR 1,75 /fő/nap (18 éves kor felett fizetendő).További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu