Horvátország mesés homokos tengerpartokkal! - Horvátország - Európa

Kategóriák: Üdülések

Élményteli nyaralás egy csodálatos tengerparton, alig pár órára autóval, kényelmesen a saját tempójában? Mi sem egyszerűbb, hiszen itt van a szomszédban Horvátország remek lehetőségekkel. Azon utasainknak, akik nem kedvelik a köves partokat, állítottuk össze ajánlatainkat egyedülálló homokos tengerpartokkal! Ideális kisgyermekes családoknak, és mindenkinek a jobban szereti a lágyabb, finom homokos tengerpartokat. Csak egy karnyújtásnyira van tőlünk és most akciós apartman ajánlatainknak köszönhetően kedvező áron foglalhatja főszezonban is!

Horvátország mesés homokos tengerpartokkal!

8 nap/ 7 éjszaka


Utazás: egyénileg

MEDULIN (613 km)

Medulin az Isztriai-félszigeten található Pulatól 13 km-re délre. A város híres homokpadjairól és homokos-apró kavicsos strandjáról. Medulin a homokos - apró kavicsos strandjával egyedülálló Horvátországban. Mindenkinek ajánljuk a várost, kisgyermekes családoknak, fiataloknak és az idősebb generációnak is.

Apartman Lazaric *** - Medulin
Fekvése: 100 m-re a tengerparttól

Elhelyezés: 2 fős stúdióban

Ellátás: -

Ára: 13 900.- Ft/apartman/éjtől

Apartman Ferry – Medulin
Fekvése: 500 m-re a tengerparttól

Elhelyezés: 2 fős apartmanban

Ellátás: -

Ára: 14 500.- Ft/apartman/éjtől

Villa Orange ***- Medulin
Fekvése: 1000 m-re a tengerparttól

Elhelyezés: 2/4 fős apartmanban

Ellátás: -

Ára: 14 500.- Ft/apartman/éjtől

 

Rab sziget – Lopar (570 km)

A kis, 22 km hosszú, és 11 km-es legnagyobb szélességgel rendelkező, közel 10 ezer lakosú Rab-sziget egy igazi gyöngyszem. Több gyönyörű, érintetlen stranddal rendelkezik, és itt található Horvátország legnagyobb homokos strandja, a Paradicsom-part is. Az Adriai-tenger egyik leghíresebb strandja a 2 km hosszú, kék zászlós Paradicsom-part, egy csodálatos, "paradicsomi" homokos tengerpart számos szolgáltatással: éttermekkel, bárokkal, sportolási lehetőségekkel. Az ország legfinomabb homokja, sekély, kristálytiszta víz várja a tengerpartok szerelmeseit. A tenger hőmérséklete itt igen kellemes: a nyári hónapokban a 28 fokot is elérheti. A strandot övező, nagyon szépen zöldellő erdei fenyők védelmet adnak a partnak, és árnyékot a nyaralóknak. Ezek miatt a strand kisgyermekes családok, idősebbek, és kezdő úszók számára nagyon ideális, de a fiatalok is bizonyára jól fogják érezni magukat a Paradicsom-parton, Horvátország egyik legjobb, és legszebb strandján. A Paradicsom-part 14 kilométerre Rabtól, Lopar városában található meg.

Dapas Apartman – Lopar
Fekvése: 500 m-re a tengerparttól

Elhelyezés: 2/4 fős apartmanban

Ellátás: -

Ára: 23 900.- Ft/apartman/éjtől

Vladimir Apartman – Lopar
Fekvése: 500 m-re a tengerparttól

Elhelyezés: 6 fős apartmanban

Ellátás: -

Ára: 47 500.- Ft/apartman/éjtől


További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu