Európa

Görögország tengerparti nyaralások - 2018. előfoglalási kedvezménnyel!

Görögország tengerparti nyaralások - 2018. előfoglalási kedvezménnyel!

Csak 10.000.- Ft! Megrendeléskor csak 10.000.- Ft előleg fizetésével már részesülsz a 2018. nyári előfoglalási kedvezményekből! Érdemes időben lefoglalni a nyári tengerparti nyaralást, hiszen a népszerű görög tengerparti nyaralóhelyek hamar elkelnek! Kiváló szálláshelyek pár percre a tengerparttól, nagyszerű kényelmes strandok, finom gyros és a vendégszeretetükről híres görögök csak Rád várnak!

Részletek >

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkánát mindazoknak ajánljuk, akik nem egy szokványos nyaralásra vágynak, hanem egy igazán különleges élményre, amihez nem is kell olyan messzire utazni. Olaszország gyöngyszeme, felfedezni való csodák tárháza – a kultúra, az építészet, a gasztronómia, a gyönyörű panoráma mind Toszkána vidékének páratlan látványosság. Finom napsütés, a ciprusok illata, kanyargó lankás utak, csodálatos középkori városok szűk utcácskákkal és a trattoriák áradó frissen pörkölt kávé illata… Akik szeretnek nézelődni, sok mindent megélni, kellemes éttermekben jókat enni-inni és sokat sétálni, ott a helyük!

Részletek >

Párizs városlátogatás

Párizs városlátogatás

Párizs megér egy misét…a város nevezetességei a híres Champs Elysées, a hangulatos Latin negyed, Eiffel torony, Diadalív, Louvre – csak néhány a számos és gyönyörű látnivaló közül. Töltsenek el néhány napotegy tartalmas városlátogatás a divat és a fények városában és foglalása mellé most ajándék 1 órás hajózást adunk a Szajnán!

Részletek >

Barcelona városlátogatás

Barcelona városlátogatás

Barcelona a spanyolországi tartomány, Katalónia fővárosa, a világ egyik legkedveltebb úti célja. A város sokszínűsége, a rengeteg látnivaló valamint páratlan gasztronómiája elbűvöli az ide érkezőket. A nyüzsgő Ramblas, Gaudi építészeti remekei varázslatos élménnyel ajándékoznak meg mindenkit. Töltsenek el egy napot a Barcelona közelében található PortAventura vidámparkban, amely az ide látogató felnőttek és gyermekek kedvenc helye. Foglalása mellé most ajándék egy napos PortAventura belépővel!

Részletek >

Madrid városlátogatás

Madrid városlátogatás

Spanyolország világhírű fővárosa hosszú ideig Barcelona árnyékában húzódott meg, az utóbbi években azonban mind jobban kedveltebbé válik a turisták körében. Nem véletlenül, hiszen Madrid a világ egyik legélhetőbb fővárosa, legendás éjszakai életével, sok parkjával, virágaival, és mosolygós, kedves emberekkel. Ha most nálunk foglalja spanyolországi városlátogatását, akkor ajándékba adjuk a Balestet/Betegség/Poggyász biztosítását a teljes időszakra! További információért keressen minket!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 15

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu