Európa

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkán nyaralás - Villák és apartmanok Toszkána legszebb vidékein

Toszkánát mindazoknak ajánljuk, akik nem egy szokványos nyaralásra vágynak, hanem egy igazán különleges élményre, amihez nem is kell olyan messzire utazni. Olaszország gyöngyszeme, felfedezni való csodák tárháza – a kultúra, az építészet, a gasztronómia, a gyönyörű panoráma mind Toszkána vidékének páratlan látványosság. Finom napsütés, a ciprusok illata, kanyargó lankás utak, csodálatos középkori városok szűk utcácskákkal és a trattoriák áradó frissen pörkölt kávé illata… Akik szeretnek nézelődni, sok mindent megélni, kellemes éttermekben jókat enni-inni és sokat sétálni, ott a helyük!

Részletek >

Párizs városlátogatás

Párizs városlátogatás

Párizs megér egy misét…a város nevezetességei a híres Champs Elysées, a hangulatos Latin negyed, Eiffel torony, Diadalív, Louvre – csak néhány a számos és gyönyörű látnivaló közül. Töltsenek el néhány napotegy tartalmas városlátogatás a divat és a fények városában és foglalása mellé most ajándék 1 órás hajózást adunk a Szajnán!

Részletek >

Barcelona városlátogatás

Barcelona városlátogatás

Barcelona a spanyolországi tartomány, Katalónia fővárosa, a világ egyik legkedveltebb úti célja. A város sokszínűsége, a rengeteg látnivaló valamint páratlan gasztronómiája elbűvöli az ide érkezőket. A nyüzsgő Ramblas, Gaudi építészeti remekei varázslatos élménnyel ajándékoznak meg mindenkit. Töltsenek el egy napot a Barcelona közelében található PortAventura vidámparkban, amely az ide látogató felnőttek és gyermekek kedvenc helye. Foglalása mellé most ajándék egy napos PortAventura belépővel!

Részletek >

Nápoly és Sorrento felfedezése

Nápoly és Sorrento felfedezése

A Nápoly és Sorrento városlátogatás során Olaszország talán rövidke, de annál változatosabb és gyönyörűbb tengerparti szakaszát fedezhetik fel a Tirrén-tenger mentén, ahol a természet és ember egyaránt maradandót alkotott. Ismerje meg a különleges utazás során é az egyedülálló Amalfi-partot, Capri mesés szépségét és a Vezúv tenger fölé magasodó vulkáni kúpját!

Részletek >

Róma, az örök város

Róma, az örök város

Róma az örök város, melyet az európai kultúra bölcsőjének is neveznek, számos csodás látnivalóval várja az ide érkező turistákat. Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Capitolium, csak néhány a rengeteg római nevezetesség közül, amit egyszer mindenkinek látni kell.

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10 | 11 - 15 | 16 - 20

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu