Keleti-part nagyvárosai - USA - Észak-Amerika

Kategóriák: Körutak

A ″Nagy Alma″ csak Önre vár! Ismerje meg New York városának lenyűgöző látnivalóit, a Rockefeller Center-t, a Madison Square Garden-t, vagy a híres Metropolitan Opera-t! A körút során ellátogatnak a gyönyörű Niagara-vízeséshez, majd megtekintik Philadelphia és Washington D.C. nevezetességeit is.

Program:

1. nap: Budapest

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal New Yorkba, érkezés késő délután. Transzfer a repülőtérről a szállodába.

2. nap: New York

Délelőtt buszos városnézés Manhattanben: Rockefeller Center, Radio City Hall, Madison Square Garden, Metropolitan Opera, Chrysler Building, Empire State Building, Greenwich, madártávlatból a Szabadság-szobor, Central Park és Park Avenue, Harlem, Dakota-ház. Délután szabad program, fakultatív programjavaslat: helikopteres városnézés.

3. nap: New York - Niagara vízesés


Reggeli indulás autóbusszal - New York államot és a Finger-tavak vidékét átszelve a Niagara-vízesés felé. Borkóstoló a Seneca-tó partján, Watkins Glenben.

4. nap: Niagara vízesés - Williamsport

A délelőttöt a Niagara-vízesésnél töltik: séta a parkokban és a folyóparton. Fakultatív hajókirándulás a Maid of the Mist fedélzetén a vízesés alá, vagy séta a vízesés alatt húzódó barlangban., majd szintén  fakultatív ebéd a Skylon-torony forgó éttermében, ahonnan pazar kilátás nyílik a vízesésre.  Délután maguk mögött hagyják a vízesését, és  Pennsylvania Amishek lakta vidékére utaznak.

5. nap: Williamsport- Gettysburg - Washington D.C.


A Susquehanna-folyó partján haladva utaznak dél felé. Útközben látogatást tesznek Gettysburgbe, az amerikai polgárháború csatamezejére.  Esti érkezés a fővárosba, Washington D.C.-be. Este fakultatív városnézés a kivilágított Washingtonban.

6. nap: Washington D.C.


Egy látványos városnézés keretében megtekintik a Fehér Házat, a Kapitóliumot, a Washington Emlékművet, a Lincoln Emlékművet és John Fidzgerald Kennedy sírjának helyszínét, az Arlington Temetőt. A nap hátralevő része szabad.

7. nap: Washington D.C. - Philadelphia - New York


Kora reggel indulás Philadelphiába, az amerikai szabadságeszme bölcsőjébe. Az ebédszünet során lehetőségük nyílik arra, hogy egyénileg fedezzék fel Philadelphia történelmi részeit. Este visszaérkezés New Yorkba.

8. nap: New York

Délelőtt szabad program, mely során alkalmuk lesz a nyüzsgő nagyvárost közelebbről is megismerni. Nézelődjenek, vásároljanak! Fakultatív programként ajánljuk a Manhattan-sziget körbehajózását. Délután transzfer a szállodából a repülőtérre. Indulás Budapestre az esti órákban, érkezés vasárnap.

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu