Hawaii - USA - Észak-Amerika

Kategóriák: Körutak

Hawaii-t soha nem lehet megunni! Merüljön el a frissítő habokban, vagy tekintse meg a fenséges panorámát a vulkánok tetejéről! Négy- és ötcsillagos luxusszállodák biztosítják a kényelmes felüdülést ötvözve a modern kor kényelmét és a múlt tradícióit.

 

A Hawaii szigeteket talán senkinek sem kell bemutatni. Az egész évben kellemes éghajlatú szigetek a Csendes-óceán közepén helyezkednek el, félúton Amerika és Ázsia között.
A varázslatos tengerpart, a csodálatos őserdők és a vulkánok izgalmas világa – számos szórakozási lehetőséget biztosít az ide látogatóknak!

A természet nyugalma mellett felfedezhetik a nyüzsgő világvárost, Honolulut, a világ legismertebb strandjai között számon tartott, hatalmas felhőkarcolók szegélyezte Waikiki Beach-et.

Négy- és ötcsillagos luxusszállodák biztosítják a kényelmes felüdülést ötvözve a modern kor kényelmét és a múlt tradícióit.

Kínálatunk:

Waikiki Beach Marriott Resort & Spa****


A modern tengerparti szálloda Honolulutól mintegy 16 km-re található, Waikiki Beach partján.
A szállodában lehetőség nyílik úszómedence, medencebár, fitneszterem, wellness szolgáltatások és játékszoba használatára, a kisebbek részére színes gyermekprogramot, a felnőttek számára esténként élő szórakoztatást kínálnak.
A szálloda 5 étteremmel rendelkezik, bár, üzletek és mosoda áll a vendégek rendelkezésére.

Outrigger Waikiki On the Beach****


Waikiki központjában, csendes környezetben található a négycsillagos luxusszálloda, mely egyaránt várja a pihenni vágyókat és az üzleti útra érkezőket is.
Mindössze húszpercnyi sétára találhatók a környék nevezetességei, mint a nemzetközi vásárcsarnok, a waikiki kagylós amfiteátrum, a Honolulu Állatkert és a Waikiki Aquarium.
Igényes kialakítású, lenyűgöző látványt nyújtó erkélyes szobáival és kiváló éttermével biztosítja az emlékezetes és élményekben gazdag nyaralást az ide utazók számára.

Ohana Waikiki West****


A szálloda mindössze tízpercnyi sétára található a varázslatos Waikiki Beach-től, a város központjában, a főbb látnivalók, mint a nemzetközi piac, a Waikiki Aquavarium közvetlen közelében.
A mintegy 500 szobás luxusszállodában lehetőség nyílik úszómedence, a napozóágyak, a medencebárok használatára. A szálloda híres Chili Étterme változatos kínálattal várja a vendégeit.

Sheraton Waikiki Hotel****


A négycsillagos Sheraton Waikiki Hotel divatos és modern kialakítású szálloda a tengerpart nyüzsgő forgatagában.
Lenyűgöző tengerparti panorámájával és kényelmes szobáival mindenki számára biztosítja a felüdülést.
A szálloda híres a nemrég felújított élménymedencéiről és éttermének széles választékáról.

Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa*****


Az ötcsillagos Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa hotel egyszerre ötvözi a modern kor kényelmét és a múlt tradícióit.
Az 1901. óta üzemelő szálloda stílusos szobáiból lélegzetelállító látvány nyílik az óceánra, egyedülálló, személyre szabott szolgáltatásaival biztosítja az élményekben gazdag feltöltődést a pihenni vágyóknak.

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu