Fly & Drive programajánlatok - Florida - USA - Észak-Amerika

Kategóriák: Körutak

Fedezze fel egy 9 napos körutazás keretében Florida legszebb tengerparti városait, utazza körbe a félszigetet Fly&Drive programunk keretében! Ismerje meg a megannyi szórakozási lehetőséget kínáló Orlando városát, ahol a híres Sea World, Walt Disney Resort és a Universal Studios kínálja lenyűgöző programjait, fedezze fel a tengerparti Miami izgalmas szépségeit és látnivalóit, mint a Key West vagy az Everglades mocsár!

Fly&Drive programajánlatok

USA - Florida

4 éjszaka Orlando és 3 éjszaka Miami

Program:

1.nap: Elindulás Budapestről menetrendszerinti járattal. Megérkezés Orlandoba átszállással, bérautó átvétele a repülőtéren, majd a szállodai szoba elfoglalása, éjszaka Orlandoban (4 éjszaka).

2-4. nap: Szabadprogram Orlandoban, rengeteg vásárlási és szórakozási lehetőséggel. Opcionális programlehetőségek egyénileg: Universal Studios Theme Park, Walt Disney World Resort, Sea World, Bush Gardens, Tampa.
5.nap: Reggel indulás Oralndoból Miami Beach felé. Útközben opcionális programlehetőség egyénileg: Kennedy Űrközpont és Űrkutatűási Múzeummeglátogatása Cape Canaveralban. Az út során Miamiban lehetőség nyílik a Florida keleti partjain található híres nyaralóhelyek megtekintésére: Palm Bay, West Palm Beach, Fort Lauderdale. Megérkezés Miamiba az esti órákban, szállodai szoba elfoglalása (3 éjszaka).

6-7. nap: Szabadprogram Miamiban, rengeteg vásárlási és szórakozási lehetőséggel. Opcionális programlehetőségek egyénileg: utazás Key Westre, látogatás az Everglades Nemzeti Parkban, Miami Seaquarium, Bayside, stb.

8.nap: Reggel a szállodai szobák elhagyása, majd utazás autóval a Miami Nemzetközi repülőtérre. Bérautó leadása, majd utazás Budapestre átszállással.

9. nap: Megérkezés Budapestre.Utazási időszak: 2012. november 1 – 2013. december 15.

Részvételi díj: 179.900.- Ft/fő, kétágyas elhelyezéssel

Az ár nem minden esetben érvényes a kiemelt időszakokra!

A részvételi díj tartalmazza:

 • 4 éjszaka szállást Orlandoban, a parkokhoz közeli elhelyezkedésű, középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
 • 3 éjszaka szállást Miami Beachen, tengerparthoz közeli, középkategóriás szállodában, kétágyas szobában.
 • Autóbérlést 7 napra, korlátlan kilométer használattal, kötelező biztosításokkal, adókkal, illetékekkel. A bérautó középkategóriás, automata váltós, légkondicionált.
 • ESTA ügyintézést.

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest – Orlando/Miami-Budapest között. Az aktuális repülőjegy árakról érdeklődjön munkatársunknál!
 • Ellátást, belépőjegyeket,
 • Üzemanyag, parkolási - és útdíjakat.

Választható szolgáltatások:

 • Betegség, baleset és poggyászbiztosítás
 • Útlemondási biztosítás

Külön fizetendő:

Autóbérlésnél a gépjármű letéti díja: kb 300 USD/hét (változhat), mely összeg az autó átvételénél fizetendő a helyszínen, kizárólag bankkártyával. Az összeget a jármű visszavitelekor visszatérítik.

Egyéb feltételek autóbérléshez:

 • Nemzetközi jogosítvány
 • Betöltött 25. év
Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu