USA - Észak-Amerika

Willy Fog túra - 23 napos világkörüli utazás!

Willy Fog túra - 23 napos világkörüli utazás!

Fedezze fel a világ legszebb helyeit a 23 napos világkörüli utazás keretében, mely érinti az Egyesült Államok leghíresebb városait, a képeslapokra való Hawaii-szigetét, Új-Zélandot és Ausztrália nevezetességeit is. Gazdag programkínálat, feledhetetlen, életre szóló élmények! Aki egyszer belevágott, garantáltan visszavágyik!

Részletek >

Western Highlights - USA körutazás

Western Highlights - USA körutazás

12 napos gazdag programot kínálunk a Nyugati partvidék felfedezésére! Az utazás során felfedezheti a hírességek lakta Los Angeles városát, megannyi szórakozási és vásárlási lehetőséggel, majd Las Vegast és környékét ismerheti meg, az Egyesült Államok legszebb természeti látnivalóival, mint a Grand Canyon, a Zion Nemzeti Park, vagy a Mojave sivatag. A körutazás a Nyugati part egyedülálló városát, San Franciscot is érinti, ahol 3 napig merülhet el a lenyűgöző városi forgatagban.

Részletek >

Fly & Drive programajánlatok - A Keleti Part látnivalói

Fly & Drive programajánlatok - A Keleti Part látnivalói

Fly&Drive, azaz repülj és járd be autóval az Egyesült Államok legszebb vidékeit! Ezen a körutazáson a Keleti part híres városai mellett a Niagara-vízesés is szerepel a gazdag programkínálatban! New York, Washington D.C., Buffalo és Philadelphia felfedezése csak Önre vár!

Részletek >

Fly & Drive programajánlatok - Kalifornia

Fly & Drive programajánlatok - Kalifornia

Fedezze fel egy 9 napos körutazás keretében Kalifornia legszebb városait, utazza körbe a nyugati partot Fly&Drive programunk keretében! Ismerje meg a hírességek lakta Los Angelest, látogassa meg Disneyland-et, Hollywood-ot vagy Beverly Hills-t. Fedezze fel a tengerparti Santa Barbara szépségeit, vagy a különleges atmoszférájú, igazi nyugati parti várost, San Franciscót!

Részletek >

Fly & Drive programajánlatok - Nagy Florida körutazás

Fly & Drive programajánlatok - Nagy Florida körutazás

Fedezze fel egy igazán különleges, 16 napos körutazás keretében Florida legszebb tengerparti városait, utazza körbe a félszigetet Fly&Drive programunk keretében! Ismerje meg a megannyi szórakozási lehetőséget kínáló Orlando városát, ahol a híres Sea World, Walt Disney Resort, vagy a Universal Studios kínálja lenyűgöző programjait, fedezze fel a tengerparti Miami izgalmas szépségeit és látnivalóit, mint a Key West vagy az Everglades mocsár! 2012. december 10-ig történő jelentkezés esetén most 10% előfoglalási kedvezményt biztosítunk!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu