Vonattal Kanadában - Kanada - Észak-Amerika

Kategóriák: Vonatos utazások

Fedezze fel Kanada legcsodálatosabb tájait vonattal! Szerezzen felejthetetlen élményeket a Rocky Mountaineer híres járatain! Nemzeti parkok, lenyűgöző völgyek és csipkézett hegyek szelik majd útját, egyedülálló látnivalókkal. Pihenjen és élvezze Kanada változatos természeti szépségeit! Kóstolja meg híres lángosukat is, mely a helyieknél Beaver Tail (=hód farok) néven fut!

Rocky Mountaineer´s Canada-

Vonattal Kanadában

Canadian Rockies Highlights

Vancouvertől – Calgaryig

A túra fordított irányba is választható (Calgary – Vancouver)!

7 nap/ 6 éj

 

Időpont: garantált időpontok

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal Budapest-

Szállás: középkategóriás szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeli

Program:

1.nap – Vancouver: Érkezés, szállás elfoglalása Vancouverben. Délután szabadprogram. Szállás Vancouverben.

2.nap – Vancouver: Hat órás túra a látványos vancouveri North Shore-on, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a városra. A túra során megtekinthető a Grouse Mountain és a Peak Vancouver is. Éjszaka Vancouverben.

3.nap – Vancouver és Kamloops: Utazás Kamloops-ba a híres Rocky Mountaineer vonatjárattal. Megtekinthetők a  Hell’s Gate zuhatagjai a Fraser Canyonban, a meredek szakadékok és kőomlások a Thompson folyó partja mentén. Szállás Kamloops-ban.

4.nap – Kamloops és Banff: Utazás keleti irányba, Alberta tartomány felé. Útközben megtekinthető Craigellachie, a Kicking Horse Canyon és a Sprial Tunnels. Éjszaka Banff-ban.

5.nap – Banff és Lake Louise: Félnapos túra a Yoho Nemzeti Parkban, ahol megtekinthetőek a Spirál-alagutak, az Emerald Lake. A legfőbb látnivaló a Kicking Horse folyó felett átívelő sziklahíd. Lake Louise-ba érkezés után szabadprogram, éjszaka Lake Louise-ban.

6.nap – Lake Louise és Calgary: Egész napos túra Calgary megtekintésével.  Reggel kirándulás  Banff-ban: a Bow vízesés, a  Minnewanka tó, a Surprise Corner és a Hoodos megtekintése. Gondolázás Banff-ban. Indulás Kananaskis-ba, egy 12 perces helikopteres kirándulás erejéig, amely során a Rockies hegység csodálatos tájait tekinthetik meg. Szállás Calgary-ban.

7.nap – Calgary: A Canadien Rockies Highlight túra vége, kijelentkezés a szállodából, hazautazás.

Javasoljuk, hogy hosszabbítsa meg utazását!

Javasolt országok: Hawaii, vagy Alaszka. Kérje munkatársunk részletes ajánlatát!

 

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu