Síelés Kanadában - Kanada - Észak-Amerika

Kategóriák: Körutak

Próbálja ki a síelés élményét egy igazán különleges helyszínen! Fedezze fel Kanada különleges lejtőit, a csúcsok nyújtotta lélegzetelállító panorámát! Kanadában nem csak a síelést próbálhatja ki, hanem a szánkózás és a kutyaszánozás élményét is! Az egész napos sportolás után csodálatos wellness-lehetőségekből válogathat.
Az érintetlen természet csodái és a világvárosok vibrálása - mindezt ez a határtalan ország, Kanada kínálja, mely nevét a mohikán indiánoktól kapta: a ″Gyönyörű Föld″ beváltja a nevéhez fűződő ígéretet!

Csipkézett hegyei, ősi erdői égig érő fáival, változatos vadvilágával a természet lenyűgöző érintetlenségét tárják az ide látogatók elé.
Kanada sokszínű városai pedig biztosítják a felejthetetlen élményeket a kultúra, a sport és a gasztronómia szerelmeseinek egyaránt.

Banff - a síelés fellegvára

A Sziklás-hegységben található sícentrum a Lake Louise tó partján fekszik, nemzeti parkja a Világörökség részét képezi.


Változatos vadvilága és az itteni gyönyörű panoráma egyedülálló élményt nyújt mindenkinek!

Élvezze Kanada természet szépségeit és a nyugalom harmóniáját: télen még a hópelyhek halk hullását is meghallhatja!

Síbérlet árak:

Egynapos síbérlet / fő: 21 440 Ft
Háromnapos síbérlet / fő: 54 810 Ft

Programlehetőségek:

Kutyaszán


Kanada egyik legnépszerűbb téli programja a kutyaszánozás, ami mindenki számára emlékezetes élményt jelent.

A négy órás programban a Lake Louise tóhoz látogatnak el, a kirándulás során a vendégek megismerkedhetnek a kutyaszánozás titkaival, és még akár lehetőségük nyílik a szán vezetésére is!

Szánkózás


A közel egy órás program során a Sziklás-hegységben tesznek kirándulást, a szánkózás a Bow River Völgy mentén zajlik, ahol élvezhetik a lélegzetelállító panorámát és a frissítő levegőt.

Árak:
45 perces szánkózás / fő: 8100 Ft
Kétórás szánkózás / fő: 42 400 Ft

Síelés és snowboardozás

Ideális helyszín Kanada, ahol síelés és a snowboardozás szerelmesei több pályát is felfedezhetnek:

A Mt. Norquay lankáit, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Sziklás-hegységre, a család-barát sícentrum a kellemes, lankás lejtők kedvelőinek ajánlott.

A Sunshine Village és a Lake Louise Ski Area pedig a merészebb síelők számára ajánlott, a széles pályákon három hegy lejtői is bejárhatók, remek síbérlet-akciókkal.

Kanada - Hatnapos program:


1. nap: Érkezés Calgaryba. Transzfer a szállodába, szállás Banff-ban.

2. nap: Reggeli a szállodában. Egész napos síelés és snowboardozás program. A síelés és a snowboardozás szerelmesei több pályát is felfedezhetnek:
A Mt. Norquay lankáit, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Sziklás-hegységre, a család-barát sícentrum a kellemes, lankás lejtők kedvelőinek ajánlott.
A Sunshine Village és a Lake Louise Ski Area pedig a merészebb síelők számára ajánlott, a széles pályákon három hegy lejtői is bejárhatók. Szállás Banff-ban.

3.nap: Reggeli a szállodában. Délelőtt szabadprogram, délután négy órás kutyaszánozás. A kutyaszánozás az egyik legnépszerűbb téli program Kanadában, ami mindenki számára emlékezetes élményt jelent.
A négy órás programban a Lake Louise tóhoz látogatnak el, a kirándulás során a vendégek megismerkedhetnek a kutyaszánozás titkaival, és még akár lehetőségük nyílik a szán vezetésére. Szállás Banff-ban.

4.nap: Reggeli a szállodában. Délelőtt szabadprogram, délután szánkózás. A közel egy órás program során a Sziklás-hegységben tesznek kirándulást, a szánkózás a Bow River Völgy mentén zajlik, ahol élvezhetik a lélegzetelállító panorámát és a frissítő téli levegőt. Az esti órákban 1 órás masszázs a Red Earth Spa-ban. Szállás Banff-ban.

5.nap: Reggeli a szállodában. Egész napos síelés és snowboardozás program. Szállás Banff-ban.

6.nap: Reggeli a szállodában, majd transzfer a szállodából a Calgary Repülőtérre.

Szálláslehetőségek:

Banff Caribou Lodge & Spa

A négyemeletes Banff Caribou Lodge & Spa 195 szobával várja vendégeit.
A kézzel faragott homlokzat, a kellemes fabútorok, az impozáns kandallóban lobogó tűz meghitt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak.
A szállodában biztosított az üzleti ügyek intézése is, a lobbyban található „Internet sarok” lehetőséget nyújt a fénymásolásra, faxolásra, nyomtatásra is.
A teljes körű kikapcsolódást a szálloda wellness részlege biztosítja, ahol számos kényeztető szolgáltatás vehető igénybe: regeneráló fürdők, különböző masszázsok, Vichy-kezelések, manikűr, pedikűr, és frissítő arckezelések.

 

Kérje ajánlatunkat szállás, síbérlet, programok kapcsán elérhetőségeink bármelyikén!

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu