Észak-Amerika

Vonattal Kanadában

Vonattal Kanadában

Fedezze fel Kanada legcsodálatosabb tájait vonattal! Szerezzen felejthetetlen élményeket a Rocky Mountaineer híres járatain! Nemzeti parkok, lenyűgöző völgyek és csipkézett hegyek szelik majd útját, egyedülálló látnivalókkal. Pihenjen és élvezze Kanada változatos természeti szépségeit! Kóstolja meg híres lángosukat is, mely a helyieknél Beaver Tail (=hód farok) néven fut!

Részletek >

Mexikó szálloda ajánlatok

Mexikó szálloda ajánlatok

Kékeszöld tenger, kristálytiszta víz, szikrázó napsütés és a vakítóan fehér homokos tengerpart – igazi paradicsomi kikapcsolódás: az a csodálatos Mexikó!

Részletek >

Willy Fog túra - 23 napos világkörüli utazás!

Willy Fog túra - 23 napos világkörüli utazás!

Fedezze fel a világ legszebb helyeit a 23 napos világkörüli utazás keretében, mely érinti az Egyesült Államok leghíresebb városait, a képeslapokra való Hawaii-szigetét, Új-Zélandot és Ausztrália nevezetességeit is. Gazdag programkínálat, feledhetetlen, életre szóló élmények! Aki egyszer belevágott, garantáltan visszavágyik!

Részletek >

Western Highlights - USA körutazás

Western Highlights - USA körutazás

12 napos gazdag programot kínálunk a Nyugati partvidék felfedezésére! Az utazás során felfedezheti a hírességek lakta Los Angeles városát, megannyi szórakozási és vásárlási lehetőséggel, majd Las Vegast és környékét ismerheti meg, az Egyesült Államok legszebb természeti látnivalóival, mint a Grand Canyon, a Zion Nemzeti Park, vagy a Mojave sivatag. A körutazás a Nyugati part egyedülálló városát, San Franciscot is érinti, ahol 3 napig merülhet el a lenyűgöző városi forgatagban.

Részletek >

Fly & Drive programajánlatok - A Keleti Part látnivalói

Fly & Drive programajánlatok - A Keleti Part látnivalói

Fly&Drive, azaz repülj és járd be autóval az Egyesült Államok legszebb vidékeit! Ezen a körutazáson a Keleti part híres városai mellett a Niagara-vízesés is szerepel a gazdag programkínálatban! New York, Washington D.C., Buffalo és Philadelphia felfedezése csak Önre vár!

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu