Az inkák földjén - Peru nagykörút - Peru - Dél-Amerika

Kategóriák: Körutak

Természeti és kulturális látnivalókban egyaránt bővelkedik Dél-Amerika egyik legnagyobb országa, Peru, melyben 28 különböző éghajlati zóna található...melynek felfedezése csak Önre vár! Ismerje meg az inkák ősi kultúráját, a főváros, Lima lenyűgöző történelmi emlékhelyeit, és az Andok kanyonainak lélegzetelállító természeti szépségeit! Peru garantáltan elvarázsolja!


Az inkák földjén -

Peru nagykörút

13 nap / 12 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal, egyénileg

Szállás: középkategóriás szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: a program szerint reggeli és ebéd
Program:

1. nap: Elutazás Limába, Peru fővárosába. Érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Limában

2. nap: Reggeli után Lima városnézés: megtekinthetik Lima legfontosabb, műemlékekben gazdag köztereit, a Plaza San Martint és a Plaza Mayort, a Katedrálist, és az Elnöki Palotát. Látogatás a San Isidro és Miraflores kerületekbe, majd Huaca Pucllana romjainak megtekintése.

3. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, repülés Arequipába. Délután városnézés, mely során felfedezik Dél-Amerika egyik leghangulatosabb városát. Megcsodálhatják a Főteret, a Compani Jezsuita Templomot, illetve a híres, mintegy 400 évig zártan működő Santa Catalina kolostort. Szállás Arequipában.

4. nap: Reggeli után egész napos túra ebéddel a világ második legmélyebb Canyonjában, a Colca-Canyonban, útközben különböző lámafajták, vulkáni kráterek láthatók, de természetesen nem maradhatnak ki a híres kondorkeselyűk sem. Szállás a Colca Canyonnál.

5. nap: Reggeli után látogatás a Cruz del Condor kilátónál, majd utazás busszal a Titicaca tóhoz, az inka mitológia szülőföldjére. Útközben ebéd. Éjszaka Punoban.

6. nap: Reggeli után egész napos kirándulás a Titicaca tónál ebéddel, mely során meglátogatják Uros Úszó Szigeteit és Taquile szigetet is. Éjszaka Punoban.
7. nap: Reggel után utazás busszal Cuzcóba, az inkák volt fővárosába. Útközben látogatás a Collalo Felföldön és Ayaviri folyó völgyében, majd az ősi Kalasasaya templomban, a Wacarpy tónál, és a San Pedro templomban Andahuaylillas városában, útközben ebéddel. Szállás Cuzcoban.

8. nap: Reggeli után városnézés Cuscoban. A túra során meglátogatják a csodálatos Plaza de Armast, a Katedrálist, a Koricancha templomot, a Kenko amfiteátrumot, Puca Pucarat, a Sacsayhuaman erődöt. Éjszaka Cuscoban.

9. nap: Reggeli után egész napos szabadprogram Cuscoban, szórakozási és vásárlási lehetőséggel. Szállás Cuscoban.

10. nap: Reggeli után utazás Urumba völgybe. Az utazás során látogatás Awanacancha-ban, ahol az inka textilipar hagyományait ismerhetjük meg, majd tovább utaznak Ollantaytambo-ba és az inka romokról híres Piscaba, ahol meglátogatják az Inka erődöt és a Citadellát, útközben ebéddel. Szállás a Szent-völgy mellett.

11. nap: Reggeli után transzfer a vasútállomásra, egész napos kirándulás ebéddel a világhírű inka romvárosba, Machu Picchura, a klasszikus inka stílusban épült és a világ egyik leghíresebb régészeti lelőhelyére.  Este busszal utazás Cuscoba, ésjszaka Cuscoban.

12. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, repülés vissza Limába és átszállással repülés Budapestre.

13. nap: Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu