Ecuadori vulkánok és a Teknősök szigete - Ecuador és Galapagos körutazás - Ecuador - Dél-Amerika

Kategóriák: Körutak

Ismerje meg Ecuadort stílusosan a 12 napos program keretében, amelyet a kényelmes hotelek és a külön szervezett utaztatás tesz igazán gondtalanná. Fedezze fel Ecuador legérdekesebb látványosságait a vulkánoktól és sokszínű helyi piacoktól az Amazonas őserdején át a híres Galapagos-szigetekig.

Ecuadori vulkánok és Galapagos körutazás

12 nap/ 11 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal Budapest-Quito-Budapest útvonalon

Szállás: középkategóriás szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: a program szerint
Program:

1. nap: Megérkezés Quito-ba. Transzfer a szállodába, a szállodai szobák elfoglalás. Éjszaka Quitoban.

2. nap: Reggeli után privát gépjárművel indulás Otovalo-ba. Az út során meglátgatják a San Pablo tavat és Calderon kisfalut, ahol lehetőségük lesz megtekinteni a helyi kézműves piacot. Szállás egy stílusos haciendán Otovaloban. Ezen a napon az ellátás reggeli.

3. nap: Reggeli után egy felejthetetlen hajókirándulásban lesz részük a Cuicocha tavon, ami egy vulkáni kráterben jött létre. Délután látogatás Cotacachi-ba, ahol megtekintik a helyi bőrdíszműves ipar remekeit. Éjszaka Otovaloban. Ezen a napon az ellátás reggeli.

4. nap: Reggeli után az Egyenlítő melletti „Mitad del Mundo” emlékmű meglátogatása, majd Mindoba, az Andok esőredőiben található városba utaznak. Éjszaka Mindoban. Ezen a napon az ellátás reggeli.

5. nap: Reggeli után gyalog fedezik fel a környék szépségeit. Mindo környékén találhatóak a világ leghíresebbjei közé sorolt madárlesek, körülbelül 300 különféle honos orchidea található a környéken. A közelben pillangó farm és lovagló túra lehetőség is van. Éjszaka Mindoban. Ezen a napon az ellátás reggeli.

6. nap: Reggeli után a hőforrásairól híres Papallacta irányába indulnak. A környéken rengeteg természeti látnivaló van, melyet idegenvezető segítségével fedezhetnek fel. Éjszaka Papallactaban. Ezen a napon az ellátás reggeli és vacsora.
7. nap: Reggeli után kirándulás, mely során felfedezhetik a környékbeli hőforrásokat és kisebb-nagyobb melegvízű tavakat, illetve megtekinthetik a hófödte Antisana vulkánt. Az esti órákban visszautazás Quitoba, éjszaka Quitoban. Ezen a napon az ellátás reggeli.

8. nap: A korai reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés Baltra-ra, a Galapagos szigetekre. Itt találkoznak a helyi természettudományokból felkészült idegenvezetőnkkel, majd katamarán transzferrel jutnak el galapagos-szigeteki kalandok első állomására, a Black Turtle Cove-hoz, megtekintik a helyi állatvilágot. Ezen a napon az ellátás reggeli, ebéd és vacsora. Fontos információ: A Nemzeti Park 100 USD/fő látogatói díjat kér, mely a helyszínen fizetendő!

9. nap: Reggeli után Floreana szigetét fedezik, ahol a híres és misztikus Post Office Bay is található. Délután meglátogatják a zöld homokjáról közismert partszakaszt, Punta Cormorant, illetve Flour Beach-et és a Devils’s Crownt. Ezen a napon az ellátás reggeli, ebéd, vacsora.

10. nap: Ezen a napon Espanola Islandet (más nevén Hood sziget) látogatják meg. Lehetőség lesz úszni, illetve sznorkelezni is a Garner öbölben, ahol rengeteg, csodálatos tengeri élőlénnyel találkozhatnak, sőt kis szerencsével láthatnak oroszlánfókát és cápát is. Ebéd után a sziget nyugati oldalának hatalmas madárkolóniát tekintik meg. Ezen a napon az ellátás reggeli, ebéd, vacsora.

11. nap: Reggeli után Puerto Ayora kikötőjébe utaznak (Santa Cruz sziget), ahol a felújított Charles Darwin kutatóállomást látogatják meg. Utána transzfer a sziget repülőterére, ahonnan visszarepülnek Quitoba. Transzfer a szállodába, éjszaka Quitoban. Ezen a napon az ellátás reggeli.

12. nap: Transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre, menetrend szerint.

Javasoljuk, hogy hosszabbítsa meg utazását!

Javasolt országok: Peru, Argentína, Brazília vagy Mexikó. A hosszabbításra kérje munkatársunk részletes ajánlatát.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu