Amazonaszi őserdő és galapagoszi szigetvilág - Ecuador - Dél-Amerika

Kategóriák: Körutak

Ismerje meg Ecuadort stílusosan a 13 napos program keretében, amelyet a kényelmes hotelek és a külön szervezett utaztatás tesz igazán gondtalanná. Fedezze fel Ecuador legérdekesebb látványosságait a vulkánoktól és sokszínű helyi piacoktól az Amazonas őserdején át a híres Galapagos-szigetekig.

 

Program:

1. nap Repülés Budapestről európai átszállással. Érkezés Quitóba

2. nap Cayambe (reggeli)
Utunk első állomása Cayambe falu északon, ahol egy éjszakát tölthetünk el a Cayambe vulkán lábánál található hagyományos haciendán. Itt lehetőség nyílik lovaglásra, megfürödhet a medencében, vagy felfedezheti a hatalmas birtokot gyalogosan.

3. nap Otavalo / Quito (reggeli)
Visszatérés Quitóba, de útközben még megállunk Otavalóban, hogy elmerüljünk Dél-Amerika legnagyobb kézműves piacának forgatagában. A falvak lakói árulnak itt kézzel készített használati tárgyakat, élőállatokat, gyümölcsöket és zöldségeket és minden mást, amit csak el lehet képzelni.

4. nap Galapagos-szigetek (reggeli, ebéd, vacsora)
Korán reggel repülővel utazunk a Galapagos-szigetekre, ott rövid transzfer  a jachtunkhoz, és kezdődhet is a szigetek körbehajózása.

5-6. nap Galapagos-szigetek (2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora)
Galapagosi kalandunk során számos szigetet felkeresünk, alkalom nyílik a vadvilág megfigyelésére, elmerülhet a festői látvány szépségében. A természetet kitűnően ismerő vezetőnk kíséretében naponta utazhat át motoros kishajón a jachtról a szigetekre. Tapasztalt vezetőnkkel felfedezheti a szigeteket gyalogosan is, és megismerkedhet a változatos élővilággal.  Búvárkodás közben oroszlánfókákkal találkozhat, majd a fedélzeten kipihenheti fáradtságát.

7, 8. nap Quito (2 reggeli)
Még egy sziget meglátogatására van mód, mielőtt repülővel Quitóba utazunk. Este szabad program Quitóban. A 8. napon félnapos túrát tehet az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott Quito gyarmati épületei, piacai és kávéházai között. Szabad program keretében önállóan is felfedezheti a város szépségeit.

9. nap Amazon Őserdei Vendégház ( reggeli,  ebéd,  vacsora)
Repülővel Cocába utazunk, a dzsungel szélére. Innen motoros kenu szállítja tovább amazóniai vendégházunkba – amely pár napra az Ön őserdei otthona lesz.

10, 11. nap Amazon Őserdei Vendégház (2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora)
Amazóniai vendégházunk kényelmet varázsol a dzsungel közepére külön fürdőszobákkal, hideg-meleg folyóvízzel és szúnyoghálóval felszerelt, őserdőre néző szobákkal. Megmászhat egy 43 méter magas tornyot, ahonnan megcsodálhatja a fák lombkoronáját.  Számos dzsungeltúra közül választhat, amelynek során tapasztalt vezetőnk segítségével közvetlenül megfigyelheti a madarak és vadállatok életét.

12. nap Quito ( reggeli)
Visszatérés Quitóba és transzfer a hotelbe. Az utolsó éjszaka a pihenésé.

13. nap Indulás Quitóból, repülés Budapestre

Ajánlatkéréssel, további információkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Telefon: +36 1 429 2000

E-mail: morea@morea.hu

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu