Chilei körutazás - Chile - Dél-Amerika

Kategóriák: Körutak

Fedezze fel Chile legkülönlegesebb látnivalóit: a varázslatos tengerpartot, a történelmi fővárost, Patagónia szépségeit, és a lenyűgözően szép Tierra del Fuego nemzeti parkot! A körutazás során lehetősége nyílik felfedezni a Húsvét-szigetek egyedülálló természeti szépségeit is!

Chilei körutazás

14 nap / 13 éj

Program:

1. nap: Elutazás Budapestről egy átszállással Santiago de Chile városába. Transzfer a Hotel Plaza San Francisco belvárosi szállodába. (3 éj)

2. nap: Fél napos városnézés Santiagoban. Rózsaszín elnöki palota, a Plaza de Mayo, a Kormányzósági Palota, a katedrális, a Kongresszusi Palota, a Colon színház, a vigalmi negyed.

3. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos kirándulás Valparaisóba, Chile egykori fővárosába, Dél-Amerika legfontosabb kikötőjébe. Továbbutazás Vińa del Mare tengerparti üdülőhelyére, a kertek városába. Fonck Múzeum megtekintése, ahol a Húsvét-szigeti kultúrát és rovásírást ismerhetik meg, majd utazás vissza Santiago de Chilébe.

4. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Húsvét-szigetre. Érkezés után transzfer a Hotel Taha Tai szállodába (3 éj).

5. nap: Egész napos Moai túra: Akahanga, az első király sírhelye, Ahu Tongariki 15 restaurált moai szobra, kilátópont a Rano Raraku vulkán tetejéről. Az Ahu Nau Nau és a magányosan álló Ahu Ature Huki szobrok megtekintése. Piknik ebéd az Anakena tengerparton. Utazás Orongóba: megálló Ahu Vinapu templománál, ahol a szobrok az inkák kőfaragásaihoz hasonlítanak. Kilátópont a Rano Kao vulkán tetején. Orongo városának, a Madárember-kultusz központjának felfedezése a vulkán tetején.

6. nap: Fél napos kirándulás Ahu Akivi szoborcsoporthoz. Az Ahu Akivi volt ez a hét darabból álló szoborcsoport az egyetlen, amelyik az óceán felé néz, az összes többi Moai a sziget belseje felé fordul arccal. Ők szimbolizálják azt a hét felderítőt, akiket Hotu Matua küldött Rapa Nui szigetére.


 

7. nap: Transzfer a repülőtérre és repülés Santiago de Chile-be. Szállás a reptéren lévő Holiday Inn Santiago Airport szállodában. (1 éj)

8. nap: Repülés délre, Patagóniába, Punta Arenasba, az örök jég birodalmába. Transzfer a Hotel Cabo De Hornos szállodába. (1 éj)

9. nap: Reggeli után busztranszfer Ushuaiaba, a világ legdélebbre fekvő városába. Szállás a Hotel Kauyeken Australisban. (3 éj)

10. nap: Félnapos kirándulás a lenyűgözően szép Tierra Del Fuego Nemzeti Parkban, ahol utazás az End Of The World Train fedélzetén. Az Ensenada-öbölnél megszemlélhetjük a Redonda és Estorbo szigeteket a Beagle-csatorna másik oldalán, valamint a hófödte Sampaio Chain hegységet. Gyönyörű, erdőövezte úton haladunk tovább a Roca tóhoz, ahonnan gyalogtúrát teszünk a Lapataia folyó partán, amely a tóból ered. Majd továbbutazás a park másik végébe, ahol megtekintjük a zöld és a fekete lagúnát. A kirándulás végén hódvárak mellett haladunk el.

11. nap: Reggeli után egésznapos kirándulás az Escondido és a Fagnano tavakhoz. Völgyekkel szabdalt úton jutunk el a Garibaldi-szoroshoz, az Andok lábához, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az Escondido és Fagnano tavakra. Továbbutazás a fűrészmalmokhoz és megtekintjük az Escondido-tó partján található Martinez malmot. Szállás Ushuaiában.

12. nap: Utazás Punta Arenasba. Szállás a Hotel Cabo De Hornos szállodában. (1 éj)

13. nap: Transzfer a repülőtérre és utazás Santiago de Chilébe.  keresztül Budapestre. Szállás a reptéren lévő Holiday Inn Santiago Airport szállodában. (1 éj)

14. nap: Repülés Budapestre. Érkezés a menetrend függvényében.

 

UTAZÁS: Repülővel Budapest –/– Santiago De Chile –/– Húsvét-sziget -/- Punta Arenas -/- Santiago De Chile -/- Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal, turistaosztályon.

SZÁLLÁS: Középkategóriájú szállodában, egy- vagy kétágyas, zuhanyzós, WC-s, telefonnal és televízióval felszerelt szobákban. A hajón kétágyas ablakos kabinban.

ELLÁTÁS: Reggeli, ebéd a program szerint. A repülések alatt a légitársaság biztosít a napszaknak megfelelő étkezést.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu