Exkluzív társasút luxushajóval - Az Antarktisz felfedezése - Argentína - Dél-Amerika

Kategóriák: Vonatos utazások

Egy igazán különleges utazást kínálunk az ínyenc utazóknak, mely során egy exkluzív hajóút alkalmával fedezheti fel az Antarktisz legendás szépségeit! Ne szalassza el az alkalmat, ha egy igazán különleges utazási élményre vágyik!

Exkluzív társasút luxushajóval -

Az Antarktisz felfedezése

ANTARKTISZ LUXUSHAJÓVAL

Időtartam: 17 nap
Program:

1. nap: Repülés átszállással Buenos Airesbe.
2. nap: Érkezés az argentin fővárosba reggel. 4-órás városnézés: La Boca negyed színes házai, ahol született a tangó, Május tér (Rózsaszín Palota,Katedrális, San Martin Pantheon), Július  9 sugárút, a világon a legszélesebb, Obeliszk, San Martin tér, felújított kikötői negyed, Palermo, Recoleta elegáns negyedek. Délután bejelentkezés a Celebrity Infinity 2170-személyes, 11-szintes luxus óceánjáróra (14 éj).
3.-5. nap: Hajózás az Atlanti-óceánon. A hajó szolgáltatásainak élvezése (edzőterem, szauna, masszázs, medencék, pezsgőfürdő, bárok, éttermek, varieté műsorok,  internet terem, élő zene a napozóteraszon, stb).
6. nap: 9.00 Kikötés Ushuiaiában. Kirándulás kisvasúttal a Tierra del Fuego Nemzeti Parkba. Indulás 18.00.
7. nap: Délelőtt hajózás a viharairól hírhedt Horn-fok körül, mely Dél-Amerika legdélibb pontja, az Atlanti-és a Csendes-óceán találkozási helye.
8. nap: Megpillantjuk az első jégmezőket Antarktiszon. Hajózás a Schollart-csatornán, a Paradicsom-öbölben és a Gerlache-szorosban. A különleges fauna (fókák, pingvinek, madarak) élvezése.
9. nap: Délután hajózás az Antarktiszhoz tartozó Elefánt-sziget mentén.
10. nap: Tengeren.
11. nap: 8.00 Kikötés Port Stanleyben a Falkland-szigetek fővárosában. Dzsippel meglessük a sárganyakú királypingvineket, Gentoo- és Magellán pingvinek százait .  Séta a világ legkisebb fővárosában. A közelmúlt Falklandi háború emlékeinek felkeresése. Indulás 17.00.
12. nap: Tengeren.
13. nap: 7.00 Kikötés Puerto Madrynban. 7-órás kirándulás a Valdez-félszigetre (Unesco Világörökség). Fókák, pingvinek nyomában. Indulás 16.00.
14. nap: Hajózás az argentin partok mentén.
15. nap: 8.30 Kikötés Montevideóban. 4-órás városnézés az uruguayi fővárosban. Indulás 15.30.
16. nap: 5.00 Kikötés Buenos Airesben. Búcsúreggeli a hajón. Délután hazarepülés átszállással, vagy hosszabbítás: 4-órás kirándulás busszal, kishajóval a Tigre-folyó deltavidékén. Fakultatív: fergeteges tangó-show boros vacsorával, transzferekkel (120 Usd).
17. nap: Hazaérkezés, vagy repülés Iguazuba. A világhírű vízesés argentin oldalának bejárása kisvasúttal és sétautakon.  Dzsip- és motorcsónak szafari (Gran Aventura) az őserdőben a vízesések közvetlen közelébe, ahol ember és kamera szárazon nem marad (ezért mindenki kap esőköpenyt, s az értéktárgyakat vízhatlan zsákban lehet elhelyezni).  Fakultatív: Dél-amerikai zenés-táncos kulturális show svédasztalos vacsorával (90 Usd). Szállás Foz do Iguacuban (2 éj brazil oldal).
18. nap: Itaipu-gát, a világ 2. legnagyobb vízerőműve. A vízeséssorozat brazil oldalának felkeresése busszal, gyalog.
19. nap Repülés Rio de Janeiróba. Délután városnézés: lélegzet elállító kilátás a Corcovado-hegyről, a Megváltó Krisztus szobortól. Fürdés a világhírű Copacabana strandon.
20. nap: Délelőtt libegővel a Cukorsüveghegyre. Fürdés a Copacabana strandon. Este hazarepülés.     
21. nap: Érkezés Bp-re a menetrend függvényében. Vagy további nyaralási lehetőség Rióban egyénileg.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu