Indokína csodás tájain - Vietnám és Kambodzsa felfezedése - Vietnám - Ázsia

Kategóriák: Körutak

Ismerje meg Vietnám és Kambodzsa csodáit egy egyedülállóan gazdag, 17 napos program keretében! Angkor, Kambodzsa ősi, többszáz éves városa mintegy 1000 évvel ezelőtt élte fénykorát, napjainkban ″templomváros″-ként ismerjük, hiszen területén több száz templom és szentély található. Angkor mellett megtekintik Saigon és Hanoi nevezetességeit, csónakáznak Vietnám leghíresebb természeti látványosságánál, a festői szépségű Halong öbölben, és a híres Mekong Deltánál.

Indokína csodás tájain - Vietnám és Kambodzsa felfezedése

17 nap / 14 éj

 

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal Budapest-Isztambul-Saigon, majd Saigon-Isztambul-Budapest útvonalon, átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal.

Szállás: középkategóriás szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeli1. nap: Indulás Budapestről, menetrend szerint a Turkish Airlines járatával, menetrend szerint.

2. nap: Érkezés Siem Reap-be, az angkori romok melletti városba, isztambuli és saigoni átszállásokkal. Transzfer a szállodába.

3. nap: Reggeli után egész napos látogatás az angkori romoknál, a látogatás során meglátogatják a Bayon templomot, az Elefánt és Lepra királyok teraszát, és az Angkor Thom környékén esőerdők által benőtt romokat.

4. nap: Reggeli után megtekinthetik a leghíresebb kambodzsai templomot, Angkor Wat-ot. Délután szabadprogram szórakozási és vásárlási lehetőséggel.

5. nap: Reggeli után utazás Phnom Penh-be busszal és hajóval. Érkezés a délutáni órákban, a szállodai szobák elfoglalása.

6. nap: Egész napos városnézés Phnom Penh-ben, Királyi Palota, Ezüst Pagoda, Nemzeti Múzeum, Toul Sleng Múzeum, séta a Mekong folyó partján.

7. nap: Egész napos szabadprogram. Fakultatív programlehetőség: Tonle Bati – Phnom Chiso túra. (minimum 7 fő jelentkezése esetén)

8. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, repülés Ho Chi Minh városba. Transzfer a szállodába, szállodai szobák elfoglalása.

9. nap: Egész napos túra a Mekong Deltához, a Vinh Trang Pagoda és a Ben Thahn piac érintésével, rövid hajókirándulással. Érkezés Ho Chi Minh-be az esti órákban.

10. nap: Reggeli után városnézés Saigon-ban, a gyarmati időkből megmaradt jellegzetességek megtekintésével (Dong Khoi street, Városháza). Ebéd után repülés Danang-ba, transzfer a Hoi An-ban található szállodába, a szállodai szobák elfoglalása.

11. nap: Reggeli után városnézés és a Japánhíd megtekintése. Délután indulás Hue-ba, Hai Van és Lang Co érintésével.

12. nap: Reggeli után rövid hajótúra a romantikus Huong (Parfüm) folyón, majd látogatás a Thien Mu Pagodánál és a Minh Mang mauzóleumnál. Délután látogatás a Királyi Citadellánál és a Dong Ba Piacon.13. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, és rövid repülőút után érkezés Hanoi-ban, ahol érkezéskor meglátogatják az Irodalom Templomot és rövid riksa túrán vesznek részt.

14. nap: Reggel után indulás Vietnám leghíresebb természeti látványosságához, a Halong öbölbe, ahol részt vesznek egy kétnapos hajókiránduláson. Érkezéskor kihajózás, vacsora és szállás a hajón (1 éjszaka).

15. nap: A késő délelőtti kikötés után transzfer a szállodába, útközben a Hoan Kiem tónál és a Ngoc Son templomnál.

16. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés Budapestre menetrend szerint.

17. nap: Érkezés Budapestre isztambuli átszállással.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu