Vietnám - Ázsia

Vietnám. Indokína ékköve.

Vietnám. Indokína ékköve.

Ismerje meg Vietnám csodáit egy egyedülállóan gazdag, 8 napos program keretében! Fedezze fel az egyedülálló paloták és pagodák ősi hazáját, ahol a múlt legszebb történelmi- építészeti remekeiben gyönyörködhet, miközben Ho Chi Minh City és Hanoi nevezetességeit is megcsodálhatja, nem is beszélve Vietnám leghíresebb természeti látványosságáról, a festői szépségű Halong öbölről és annak panorámájáról!

Részletek >

Indokína csodás tájain - Vietnám és Kambodzsa felfezedése

Indokína csodás tájain - Vietnám és Kambodzsa felfezedése

Ismerje meg Vietnám és Kambodzsa csodáit egy egyedülállóan gazdag, 17 napos program keretében! Angkor, Kambodzsa ősi, többszáz éves városa mintegy 1000 évvel ezelőtt élte fénykorát, napjainkban ″templomváros″-ként ismerjük, hiszen területén több száz templom és szentély található. Angkor mellett megtekintik Saigon és Hanoi nevezetességeit, csónakáznak Vietnám leghíresebb természeti látványosságánál, a festői szépségű Halong öbölben, és a híres Mekong Deltánál.

Részletek >

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu