Ájurvéda csomagok Dél-Indiában. Találja meg önmagát, méregtelenítsen, fiatalodjon éveket! - India - Ázsia

Kategóriák: Üdülések

Mi az az ájurvéda? Az Ajur jelentése élet, a véda jelentése tudás, tudomány. Indiában az ájurvéda egy életmód már ősidők óta. Természetes anyagokat és technikákat használva megelőzik az egyes betegségeket, valamint enyhítik a tüneteket. Az ájurvéda egy holisztikus tudomány, ami az emberi lét számos területén működik, úgy mint fizikális, érzelmi és spirituális szinten. A módszer egy ősi egyensúly fenntartását segíti elő az 5 alkotó elem segítségével: föld, tűz, víz, levegő, és az éter. Minden egyénnek először megvizsgálják a fizikai és érzelmi állapotát, mielőtt bármilyen kezelést alkalmaznának. Az ájurvéda orvos ennek függvényében írja fel a kezelést, amit speciális étkezés is elősegíthet.

INDULÁSI IDŐPONTOK: egyénileg.

MIKOR ÉRDEMES UTAZNI: november és április között.

REPÜLÉSI IDŐ: kb. 14 óra.

IDŐELTOLÓDÁS: + 3,5 óra.

JAVASOLT ÚTVONAL: Budapestről Lufthansa járattal, két átszállással.

KINEK AJÁNLJUK: barátnőknek, egyedülállóknak, pároknak.

VÍZUM: szükséges, melyet a budapesti nagykövetségen kell igényelni az utazás előtt.


MOREA-TIPP: A kezelőcsomagok mellett a térség látványosságait sem szabad kihagyni, mint például vízesések, hajókázás a rizsföldek és pálmák között, Thekkady/Periyar Nemzeti Parkok egyedülálló flórájának és faunájának felfedezése.

Szállás:


Bethsaida Hermitage Ájurvéda Központ
ELHELYEZKEDÉSE: A dél-indiai Kerala tartományban, közvetlenül a tengerparton található buja trópusi környezetben. Körülbelül fél óra autóútra helyezkedik el a repülőtértől. 100 szobás szálloda, a 60 tengerre néző szoba 2 épületben található, minden szinten 6-8 szobával. Az egyéb szobatípusok különálló kis pálmatetős házak, köztük a modern kerala ház.
A szobák tágasak, 30-40 m2-esek, némely szoba légkondicionált, zuhanyzó, ventillátor, egyes szobában hűtő és tv található. A legtöbb szobának van verandája, kertje, könnyen megközelíthető az úszómedence és a part.
ÉTTEREM: Azoknak a vendégeknek, akik speciális étkezést igényelnek, vagy olyan kezelésen vannak, orvos állítja össze a menüjüket. Gyakran saját termesztésű gyümölcsöket és zöldségeket használnak fel. Akár el is készítheti kedvenc ételét a séf segítségével. A szállodában képzett jógaoktató segítségével jógázhat, vagy meditálhat.
PROGRAM LEHETŐSÉGEK: Hajózás a közeli holtágban, Kanyakumari (itt találkozik az Arab-tenger, a Bengáli-öböl és az Indiai-óceán, itt található a rózsaszín Ghandi templom, egy színes nyüzsgő piac is). Trivandrum a legközelebbi város, ahol vásárolhatnak ékszert, kézműves cikkeket, de a piacokon kívül láthatnak itt számos templomot, palotát is. A szállodától 1 órányira található téma park, Happy Land is.

ÁJURVÉDA CSOMAGOK:

  • Fiatalító kezelés

  • Testméregtelenítő kezelés

  • „Élj sokáig fiatalon” kezelés

  • Fogyókúrás program

  • Szépség program

Részvételi díj: 306 900 Ft/fő-től

6 éjszaka, teljes ellátással és kezeléssel + illetékek

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu