Pagodák földje - Bangkok és Burma (Myanmar) körutazás - Bangkok - Ázsia

Kategóriák: Körutak

12 napos körutazás a Pagodák földjén - Bangkok és Burma (az egykori Myanmar) különlegessége, egyedisége garantáltan magával ragadja az ide látogatókat. A festői rizsföldek és a vidék hangulatos kis falvai mellett a buddhizmus számos emléke, a híres Fekvő és Smaragd Buddha, a Királyi Palota és a számtalan pagodák: Sule, Shwedagon, Shwemawdaw és Shweigon tesznek tanúbizonyságot a több ezer éves vallás hatásairól a kultúrában. A program különlegessége, hogy a túra egyaránt érinti Bagan, Bagó és Mandalay városait is!

Pagodák földje -

Bangkok és Burma (Myanmar) körutazás

12 nap/ 11 éj


Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal Budapest-Isztambul-Bangkok, majd Bangkok-Isztambul-Budapest útvonalon, átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal.

Szállás: középkategóriás szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeliProgram:

1. nap: Indulás Bangkokba, isztambuli átszállással.

2. nap: Megérkezés Bangkokba, szállodai szobák elfoglalása. Délután szabadprogram, pihenés. Este lehetőség Bangkok éjszakai életének felfedezésére.

3. nap: Látogatás Bangkok legfőbb látnivalójához, a Királyi Palotához. A túra során megtekintjük a híres Fekvő Buddhát és a Smaragd Buddhát.

4. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Myanmar fővárosába, Yangon-ba. Transzfer a szállodába.

5. nap: Egész napos városnézés Yangon városában. Elő­ször a ko­lo­ni­á­lis stí­lus­ban épült bel­vá­ros­ban a már 2000 éves Sule Pagodát keressük fel. Ezután Yangon lát­vá­nyos ­pi­acá­ra lá­to­ga­tunk, majd az óriási for­ga­tag után a Kandawgyi-tavat ke­res­sük fel, ahol a szé­pen fel­újí­tott Ki­rá­lyi Bár­kát (Karaweik) néz­zük meg. Ezt kö­ve­tő­en ér­ke­zünk a Shwedagon Pa­go­dá­hoz, ami a vi­lág leg­gaz­da­gab­ban dí­szí­tett arany sztúpája, a világ egyik legszebb építménye.

6. nap: Egész napos szabadprogram, vásárlási lehetőséggel.7. nap: Reggeli után kirándulás a fővárostól 80 km-re található Bagóba. Útközben a háborús áldozatok temetőjének megtekintése, majd látogatás a közeli Htuak Kyantba kézműves piacra. Bagóba érkezve rövid városnézés keretében a több mint ezer éves Shwemawdaw Pagodába kalauzoljuk el Önöket. A visszaút során a vidékfestői rizsföldjeiben és hangulatos kis falvaiban gyönyörködhetnek.

8. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repulés Bagan-ba. A szállodai szobák elfoglalása utáni kirándulás során meglátogatjuk a Nyaung Oo piacot, A Shwezigon Pagodát és az Ananda Templomot is.

9. nap: Reggeli után repülés Mandalay-be, ahol ezen a napon meglátogatjuk Amarapurat, Mahaganda-t, Ava-t és Sagaing-ot.

10. nap: Reggeli után hajókirándulás az Irrawady folyón, mely során meglátogatjuk Mahamuni-t, Kothodawt Shwesandawt és természetesen Madalay Hill-t.

11. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre bangkoki és isztambuli átszállással.

12. nap: Érkezés Budapestre menetrend szerint a délelőtti órákban.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu