Ázsia

Luxus vonat körutazás Indiában

Luxus vonat körutazás Indiában

Különleges utazásra invitáljuk Önt: fedezze fel Indiát a Royal Rajastan on Wheels luxusvonatain, egyedülálló luxuskörnyezetben! A vonatos kirándulás során megismerkedhet az ország pártalan szépségeivel, egyedülálló történelmi emlékeivel. Merüljön el India különleges színeinek és illatainak varázsában, a kulturális sokszínűség forgatagában! Mindez India. És még sok minden más is...

Részletek >

Vietnám. Indokína ékköve.

Vietnám. Indokína ékköve.

Ismerje meg Vietnám csodáit egy egyedülállóan gazdag, 8 napos program keretében! Fedezze fel az egyedülálló paloták és pagodák ősi hazáját, ahol a múlt legszebb történelmi- építészeti remekeiben gyönyörködhet, miközben Ho Chi Minh City és Hanoi nevezetességeit is megcsodálhatja, nem is beszélve Vietnám leghíresebb természeti látványosságáról, a festői szépségű Halong öbölről és annak panorámájáról!

Részletek >

Ájurvéda csomagok Dél-Indiában. Találja meg önmagát, méregtelenítsen, fiatalodjon éveket!

Ájurvéda csomagok Dél-Indiában. Találja meg önmagát, méregtelenítsen, fiatalodjon éveket!

Mi az az ájurvéda? Az Ajur jelentése élet, a véda jelentése tudás, tudomány. Indiában az ájurvéda egy életmód már ősidők óta. Természetes anyagokat és technikákat használva megelőzik az egyes betegségeket, valamint enyhítik a tüneteket. Az ájurvéda egy holisztikus tudomány, ami az emberi lét számos területén működik, úgy mint fizikális, érzelmi és spirituális szinten. A módszer egy ősi egyensúly fenntartását segíti elő az 5 alkotó elem segítségével: föld, tűz, víz, levegő, és az éter. Minden egyénnek először megvizsgálják a fizikai és érzelmi állapotát, mielőtt bármilyen kezelést alkalmaznának. Az ájurvéda orvos ennek függvényében írja fel a kezelést, amit speciális étkezés is elősegíthet.

Részletek >

Ázsia ezer arca - Malajziai nagykörút

Ázsia ezer arca - Malajziai nagykörút

Ázsia ezer arca...ismerje meg Ázsia szépségeit egy különleges, 13 napos különleges körutazás keretében! A körút érinti Malajzia leghíresebb látnivalóit, többek között Kuala Lumpurt és a Selangor folyót, Batu barlangtemplomát, Penang szigetét, a Chayamangkalaram thai templomot a több mint 30 méteres fekvő Buddha szoborral. A túra egy igazán kivételes helyszínen, Borneó szigetén folytatódik, ahol az ezerarcú természet szépségeiben gyönyörködhet, a legkülönlegesebb növény-és állatfajokat tekintheti meg, úgy mint Sepilok orángutánjait, vagy a híres nagyorrú majmot!

Részletek >

Indokína csodás tájain - Vietnám és Kambodzsa felfezedése

Indokína csodás tájain - Vietnám és Kambodzsa felfezedése

Ismerje meg Vietnám és Kambodzsa csodáit egy egyedülállóan gazdag, 17 napos program keretében! Angkor, Kambodzsa ősi, többszáz éves városa mintegy 1000 évvel ezelőtt élte fénykorát, napjainkban ″templomváros″-ként ismerjük, hiszen területén több száz templom és szentély található. Angkor mellett megtekintik Saigon és Hanoi nevezetességeit, csónakáznak Vietnám leghíresebb természeti látványosságánál, a festői szépségű Halong öbölben, és a híres Mekong Deltánál.

Részletek >
1 - 5 | 6 - 10

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu