Látogatás a maorik földjén - Új-Zéland körutazás - Új-Zéland - Ausztrália, Óceánia

Kategóriák: Körutak

Kia Ora Na!, azaz Isten hozott! a csodák világában, ahogy az őslakosok, a maorik köszöntik az ide látogatókat! Új-Zéland egyike azon kevés országoknak, ahol bámulatosan sokszínű táj fogadja az ide látogatót. Lélegzetelállító tengerpartok, zöldellő természet, kristálytiszta tavak és hófedte hegycsúcsok, hatalmas vulkánok színesítik a látványt az új-zélandi utazás vagy Új-Zéland körutazás során.

Látogatás a maorik földjén - Új-Zéland körutazás

Buszos túra angol idegenvezetéssel

14 nap / 13 éj
Indulási időpontok:

2013. szeptember 10., 26., 30.

2013 október 5., 7., 18., 27.

Program:

1. nap Christchurch (vacsora)

Érkezés Christchurchbe, találkozás a kinti partner képviselőjével. Transzfer a szállodába.
Hotel: Heartland Hotel Cotswold.

2. nap  Christchurch - Omarama (reggeli, vacsora)

Bevezető városnézés a déli Canterbury síkságon haladnak kersztül a Tekapo - tóhoz. Megtekintik a gyönyörű türkiz vizű tavat, a Good Shepherd templomot, Sheep Dog szobrot. Megtekintik az ország legmagasabb hegyét, a Mt. Cook-ot, mely időjárás függvényében látható. Festői repülésre nyílik lehetőség opcionális túra keretében a Déli-Alpok felett, mielőtt folytatják útjukat Omaramába.
Hotel: Heritage Gateway Hotel.

3. nap : Omarama - Dunedin (reggeli,speciális vacsora)

Elindulnak Omaramából, megtekintik a Benmore tavat, ezután a Waitaki folyót és úgy térnek vissza a mészkő képződményeiről híres Oamaruba. Igazi viktoriánus üdvözlés után megismerkednek a vidékkel, ahol csodás épületek, üzletek találhatóak. Ezután délre veszik az irányt Dunedin felé. Városnéző túra után kis szabad program. Este skót est lesz, remek ételekkel, Haggis ceremóniával és ajándékkal.
Hotel:
Mercure Leisure Lodge.

4. nap : Dunedin - Te Anau (reggeli,vacsora)

Reggel utazás az Otago–félszigeten található Larnach kastélya felé, ahol tragikus és botrányos történettel ismekedhetnek meg a túra során. Meglátogatják a Glenfalloch Woodland Kertet, amit egy reggeli teázás követ. Búcsút vesznek Dunedintől, és Balclutha-n keresztül a Te Anau-hoz, ami bejárat Fjordlandbe. Opcionális túra lehetőség a Te Anau Glow Worm barlanghoz.
Hotel: Distinction Luxmore Hotel (Superior szoba).

5. nap: Te Anau - Milford Sound - Queenstown (reggeli,ebéd)

Elutazás Te Anauból Milford Soundba, ahol megebédelnek hajótúra során ennél a gyönyörű fjordnál. Megnézik a csodás Bowen vízesést, majd a Mitre csúcson piknik ebéd. Délután folytatják útjukat Queenstown felé. A következő 2 éjszakát egy egész évben nyitva tartó, sok programlehetőséget kínáló resortban töltik. Este szabad program, számos étterem közül választhatnak hol szeretnének vacsorázni.
Hotel: Mercure Queenstown Resort.
(2 éjszaka)

6. nap: Queenstown: szabad nap. (reggeli, ebéd, speciális vacsora)

Ezen a napon szabad program. Felfedezhetik egyénileg a várost, az idegenvezető segítségére számíthatnak akár motorcsónakos túrára készülnek, vagy örökség túrára a Skippers Canyonba, vagy helikopter túrára.

Este egy hagyományos gőzhajóra szállnak, átszelik a Wakatipu tavat a Walter Peak megállóig. Érkezés után a legjobb új-zélandi vidéki konyha remekeivel ismerkednek meg a Colonel’s Homestead-ben. Vacsora után rövid farmlátogatás, amjd ismét hajóra szállnak. Visszatérnek Queenstownba.

7. nap: Queenstown - Arrowtown - Fox Gleccser (reggeli,vacsora)

Elutaznak Arrowtownba, ami egy régi aranybányász falu, itt megnézik a Lakes District Múzeumot. Ezután a Haast hágón keresztül érkeznek meg a nyugati parthoz. Ahogy a Fox gleccserhez érkeznek láthatják a Nyugati Alpok hósipkás csúcsait. Szabadidős lehetőség. (Opcionális túra lehetőség – időjárás függvényében indul a túra).
Hotel: Heartland Hotel Fox Glacier.
8. nap Fox gelccser – Arthur Hágó - Christchurch (reggeli, vacsora)

Hokitika felé veszik az irányt, meglátogatják a Greenstone Gyárat, majd folytatják az Arthur Hágó felé, felszállnak a TranzAlpine vonatra, ami egyike a legszebb vonatutaknak. Gyönyörű folyók mellett haladnak el, ahogy átszelik a völgyet. Érkezéskor buszra szállnak, transzfer a szállodába.
Hotel: Heartland Hotel Cotswold.

9. nap Christchurch - Picton - Wellington (reggeli,vacsora)

A keleti part mentén érkeznek meg a tengerparti faluba, Kaikouraba. Festői látvány, ahogy átszelik Marlborough megyét, ami ételeiről és boráról híres. Pictonban felszállnak szigetek közötti kompra, a Marlborough Soundson és Cook Strait-en keresztül Wellingtonba.
Hotel: Ibis Wellington.

(2 éjszaka)

10. nap: Wellington (reggeli)

A mai napon ezt az izgalmas térséget fedezik fel, ami városnézéssel indul, megismerhetik az ország fővárosát. Az egyik legfőbb látnivaló itt Te Papa, Új-Zéland Nemzeti Múzeuma. It lehetőség lesz egy kis szabadidőre, hogy felfedezhessék. Az este szintén szabad, választhatnak számos nagyszerű étterem közül.

11. nap: Wellington - Taupo -Rotorua (reggeli, vacsora)

Elutazás Wellingtonból, láthatják a hósipkás Mt Ruapehu és Mt Tongariro csúcsait. Láthatják a gyönyőrű Huka vízesést, ahogy a Thermal Explorer főúton halandnak a geotermikus csodaország, Rotorua felé.
Hotel: Sudima Hotel Lake Rotorua.
(2 éjszaka)

12. nap: Rotorua (reggeli, speciális vacsora)

A mai nap egy felvonó úttal indul a Cableway Étteremhez. Itt fogyasztják el a reggelit csodás kilátás közepette. Majd Agrodome következik, ahol bemutató során ismerkedhetnek meg a birkanyírással, és terelőkutya bemutatót is láthatnak. A következő programpont a Paradise Valley Springs, egy csodás vadaspark, ahol kézből etethetnek szivárványos pisztrángot. Rövid pihenő, majd tovább Te Puia-ba, ahol zubogó iszapmedencék, gejzírek csodás látványában gyönyörködhetnek, amiről Rotorua híres. Este Maori Hangi vacsora bemutatóval.

13. nap Rotorua - Auckland (reggeli, vacsora)

Reggel elutazás Rotoruaból, visszaérkeznek Aucklandbe. A délután szabad. Este vacsora a szállodában.
Hotel: Copthorne Hotel Auckland City.


14. nap : Auckland - elutazás (reggeli)

Transzfer a repülőtérre, elutazás.

Részvételi díj:  699.000.-Ft/fő

A jelenlegi árfolyamok mellett- az egyes dátumok esetében lehet eltérés az árban.

Az ár a programban szereplő transzfereket, csoportos kirándulásokat, szállásokat és étkezéseket, valamint az adókat tartalmazza.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu