Barangolás Ausztráliában - Új-Zéland - Ausztrália, Óceánia

Kategóriák: Körutak

Utazzon velünk és fedezze fel a legismertebb városokat, a legvarázslatosabb természeti szépségeket! A három hetes felejthetetlen túra során ellátogatunk Melbournebe, az Ayers Rock vörös kőtömbjéhez, megcsodáljuk a Nagy Korallzátonyt, időzünk a kihagyhatatlan világvárosban, Sydneyben és felfedezzük a kristálytiszta levegőjű Új-Zéland szigetét.

 

Program:

Barangolás Ausztráliában és Új-Zélandban

20 nap/ 19 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Szállás: középkategóriás szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeli

Utazzon velünk és fedezze fel a legismertebb városokat, a legvarázslatosabb természeti szépségeket! A három hetes felejthetetlen túra során ellátogatunk Melbourne-be, az Ayers Rock vörös kőtömbjéhez, megcsodáljuk a Nagy Korallzátonyt, időzünk a kihagyhatatlan világvárosban, Sydneyben és felfedezzük a kristálytiszta levegőjű Új-Zéland szigetét.

1. nap: Érkezés Melbourne-be az esti órákban,  transzfer a szállodába. (3 éj)

2. nap: Fél napos városnézés, Parlament, Fitzroy Gardens, Albert Park Lake, Westgate Bridge, Háborús Emlékmű. A nap további részében szabad program.

3. nap: Egész napos fakultatív kirándulás  a “Great Ocean Road”-on, Ausztrália gyönyörű déli tengerpartján.

4. nap: A délelőtti órákban repülés Alice Springsbe. (1 éj). Pihenés, szabad program.

5. nap: Utazás busszal Ayers Rock-ba. (1 éj) A világ legnagyobb sziklatömbjének körbeutazása. Naplemente az Olga-hegyek vörös kőtömbjeinél.

6. nap: Napfelkelte az Ayers Rocknál, majd repülés Cairnsbe. (3 éj)

7. nap: Egész napos hajókirándulás ebéddel a Nagy Korallgát (UNESCO Világörökség) egyik szigetére. Pihenés, búvárkodási lehetőség.

8. nap: Egész napos kirándulás a híres hegyi vonattal és az UNESCO Világörökség részét képező őserdőn át Tableland festői városába, Kurandába. Pamagirri bennszülött bemutató megtekintése (tánc és didgeriidoo), majd ebéd. Utazás a világ leghosszabb függővasútján, közben séta az esőerdőben a Barron-vízeséshez.

9. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, repülés Sydneybe. (3 éj) Pihenés, szabad program.

10. nap: Gyalogos városnézés, majd szabadprogram. Kipróbálhatják a belváros felett futó  híres "mono rail"-t, ellátogathatnak az Operaházhoz, felmászhatnak a Harbour Bridge-re vagy vásárolhatnak.

11. nap: Egész napos fakultatív kirándulás a Kék-hegységbe, ahol a vadasparkban koalákat és kengurukat is láthatnak, majd rövid gyalogtúra a 200 méter magasban található Katoomba-vízeséshez. A program az ebédet tartalmazza.

12. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Új-Zélandra, Christchurchbe. (1 éj)

13. nap: Utazás a világ egyik legszebb vasútvonalán Greymouth városába. 4 órás felejthetetlen utazás a Déli-Alpok havas csúcsain keresztül, a Canterbury síkságon át, érintve esőerdőket, tavakat. Érkezés után továbbutazás busszal a Fox gleccserhez. (1 éj)

14. nap: 4 órás fakultatív kirándulás a gleccser felszínére vagy 2 órás séta a völgyben. Délután továbbutazás Queenstown városába a Wanaka tavon keresztül. (2 éj)

15. nap: Kirándulás Milford Soundhoz, Új-Zéland legnevezetesebb fjordjához. Az ebéddel egybekötött hajókirándulás során megtekinthetik a Bowen vízesést és a híres Mitre csúcsot.

16. nap: Repülés Rotoruába, az Északi-sziget termálközpontjába (1 éj). Látogatás egy Maori skanzenben, séta a Rainbow forrásokhoz, ahol különleges pisztrángok élnek és a ritka kiwi madarak. Vacsora Mauri folklórprogrammal.  

17. nap: Reggeli után  látogatás a Whakarewarewa gejzírekhez. A Te Puia hővizi természetvédelmi területen megcsodálhatják az iszapfortyogókat. Délután utazás busszal Aucklandbe. (2 éj)

18. nap: Félnapos városnézés Aucklandben. Mt. Eden, Auckland Domain, Auckland Múzeum. Délután szabadprogram.

19. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre és indulás Budapestre.

20. nap: Érkezés Budapestre a  menetrend függvényében.

 

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu