Alaykum Dubai! - Körutazás az Egyesült Arab Emirátusokban - Egyesült Arab Emirátusok - Arab-félsziget

Kategóriák: Körutak

Egy dinamikusan fejlődő, fényűző metropolisz, melyben ugyanúgy fellelhető az ősi arab kultúra, mint több száz és ezer évvel ezelőtt - ez az Emirátusok, amelyet most egy 11 napos körutazás keretében fedezhetnek fel. Dubai nevezetességei mellett megtekintik Sharjah és Ajman Emirátusokat is, és nem maradhat el Abu Dhabi sem, melyet méltán neveznek az Emirátusok fővárosának.

Alaykum Dubai! - Körutazás az Egyesült Arab Emirátusokban

11 nap / 8 éjszaka

3 éj Dubai, 2 éj Al Ain, 3 éj Abu-Dhabi

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal Budapest-Isztambul-Dubai, majd Dubai-Isztambul-Budapest útvonalon, átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 4 és 5* csillagos szállodákban, kétágyas elhelyezéssel

Ellátás: reggeliProgram:

1-2. nap: Indulás Budapestről, érkezés Dubai-ba a késő éjszakai órákban. Transzfer a szállodába, majd a szállodai szobák elfoglalása.

3. nap: Reggeli után városnézés Dubai-ban, mely során meglátogatják az üzleti negyedet, a Jumeirah mecsetet, a Pálma szigetet, illetve a világ legmagasabb épületét a Burj Khalifa-t. Délután sivatagi szafari program, mely során terepjárókkal utaznak homokdűnéken keresztül, majd lehetőség tevegélésre, homokszánkózásra, a vízipipa kipróbálására, mielőtt elfogyasztják a helyben készült büfévacsorát.

4. nap: Reggeli után indulás Sharjah és Ajman Emirátusok felfedezésére. Sharjah  az Egyesült Arab Emirátusok kulturális és tradicionális központja, ahol rendkívül szigorúan veszik az iszlámelőírásait, így az UNESCO méltán nevezte el az arab világ fővárosának. Ajman a legkisebb Emirátus, számtalan látnivalóval. Ebéd a Radisson Blu Sharjah szállodában.

5. nap: Reggeli után indulás a világhírű oázisvárosba, Al Ain-be, ahol egy éjszakát töltenek el. A sivataggal körülvett nagyvárosban meglátogatják a tevepiacot, és megtekinthetik a Hili Park-i ásatásokat. (Al Ain 2 éjszaka).

6. nap: Egész napos szabadprogram Al An-ben vásárlási és szórakozási lehetőséggel.7. nap: Reggeli után indulás Abu Dhabiba, az Emirátusok fővárosába. (3 éjszaka), délután szabadprogram.

8. nap: Reggeli után városnézés, délután pedig a lélegzetelállító Sheikh Zayed Bin Sultan Nagymecsethez megtekintése.

9. nap: Egész napos szabadprogram Abu Dhabiban. Fakultatív programlehetőség: egész napos látogatás a Ferrari Theme Park-ban. A program minimum 7 fő jelentkezése esetén indul.

10. nap: Visszautazás Abu Dhabiból Dubaiba. Útközben a Mall of Emirates megtekintése. Érkezés a Dubai nemzetközi repülőtérre az esti órákban. Indulás Budapestre, utazás éjszaka.

11. nap: Megérkezés Budapestre délelőtt, isztambuli átszállással.

További ajánlatokért, valamint repülőjegy és program lehetőségekért érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Email: morea@morea.hu

Telefon:+36 1 429 2000

Hívja utazási tanácsadónkat! +36 1 429 2000

Ügyeleti telefonszám: +36 20 573 7266

Az ügyeletei telefonszám kizárólag a MOREA Travel irodájában készült foglalások munkaidőn kívüli, sürgős megoldására szolgál! Kérjük egyéb esetekben forduljanak kollégáinkhoz nyitvatartási időben

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. East-West Business Center
Telefon: +36 1 429-2000
Fax: +36 1 429-2006
E-mail: morea@morea.hu